Milyen hangokat adtál ki szülés közben? Nyögdécselést, vagy ordibálást?
Figyelt kérdés
2016. szept. 5. 21:06
22/26 anonim válasza:
Alapvetően csendben voltam, néha morogtam magamban. A kézzel tágításnál felsikkantottam, de az pár pillanat volt. Vittem a kedvenc zeném és azt dúdoltam vagy mondogattam: de jó ez a zene, húúú de jó ez a zene... .Kitolásnál a doki a fájásmérőt figyelte és mondta, hogy mikor nyomjak. Kértem, hogy ne a gépet, hanem engem figyeljen. Akkor sem kiabáltam, hanem: " gyerünk doki! most! most nyomok, még! " (Fájdalomcsillapítás nélkül szültem)
23/26 anonim válasza:
Hat ugy nez ki en vagyok itt az egyetlen lekvar...a vajudas vege fele artikulalatlanul uvoltottem es sikitottam a fajasok alatt. A fajasok kozott pedig zokogtam h legyen mar vege es "neeeee, egy ujabb fajas joooon". Tegyuk hozza, fajdalomcsillapitas nelkul csinaltam vegig.. Meglepetesemre viszont a tolofajasok mar abszolut nem fajtak,ott csak erolkodo hangot adtam,mint aki egy kemenyebbet kakil:D
24/26 anonim válasza:
23-as, az a baj a hangos szüléssel, hogy sok energiát elvesz a kiabálás. Jobb a levegővételre koncentrálni. Én se kértem fájdalomcsillapítást, a sűrű fájásoknál nehéz volt visszatartani, hogy ne üvöltsek, hogy "nee, már megint". A szülésznő és a férjem segítettek a helyes lélegzést tartani, nélkülük szerintem kidőltem volna a 3-2 perceseknél. Érdekes, nekem is piskóta volt utána a kitolás, pedig azt mondják, az a neheze... Dolgozott az adrenalin, az biztos. :) 20-as voltam
25/26 anonim válasza:
Szerintem meg mindenki más. Van akinek a halk légzés válik be, másnak ha kiadhatja magából. Én ez utóbbi voltam. Nem ordibáltam, de volt hangom. Mondjuk 2 óra alatt kinyílt teljesen a méhszájam és 10 perc volt a kitolás. Nah akkor is morogtam rendesen. Nem szólt érte senki, mert látták, hogy nekem így halad jól a folyamat. De én a hétköznapokban is hangos vagyok, szex közben is szeretem kiadni magamból az érzéseket, miért pont a szülőszobán kellett volna megtagadni magamat?
26/26 anonim válasza:
Én azt mondogattam elég sűrűn, hogy ezt én nem fogom túlélni :)De sikerült :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!