Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Milyen hangokat adtál ki...

Milyen hangokat adtál ki szülés közben? Nyögdécselést, vagy ordibálást?

Figyelt kérdés

2016. szept. 5. 21:06
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

Szinte semmit

A végén két fájás között : nem bírom nem bírom nem nem ..

De kibírtam 😄 Gyors szülés volt (szerintem ) 4 óra ..

2016. szept. 5. 22:53
 12/26 anonim ***** válasza:
94%
Bocs az offert: Nekem csaszarom lett vegul. De ahogy ezeket a kommenteket olvastam meghatodtam! Nem semmi lehetett amit vegig csinaltatok, le a kalappal.
2016. szept. 5. 23:17
 13/26 anonim ***** válasza:
Mindegyiknél csak akkor sikítottam fel, amikor kibújt a váll és megszületett a teljes test. Na az nagyon fájt. Amúgy meg változó volt, de vajúdás közben inkább csak morogtam, hogy ezt nem lehet bírni.
2016. szept. 6. 04:33
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

Először csendesen vajúdtam. Aztán már nem és nyögdécseltem. Egyrészt mert a kutya se volt a közelben, kit zavart volna? De ami fontosabb: tőlem rengeteg erőt elvett, hogy csenden legyek. Egyszerűen könnyebb volt a fájásokat elviselni, ha nem koncentáltam közben arra is, hogy csendben legyek.

Aztán mikor már hánytam, utána olyan görcseim voltak, hogy szólni se tudtam. Sajnos csak ekkor engedtek telefonálni, már csak hörögni tudtam, de azért a férjem rájött, mit akarhatok hajnal háromkor.

Úgy éreztem minden levegővételért harcolni kell, olyan összehúzódásaim voltak szünet nélkül. Aztán mikor lehetett nyomni, onnantól minden OK volt: nem éreztem a fájásokat! A szülészeti mondta, mikor van összehúzódás, mikor nyomjak. Szerencsére itt már tényleg semmit nem éreztem, azt se mikor kibújt, azt se mikor varrtak. Azóta se értem, miért.

2016. szept. 6. 05:36
 15/26 anonim ***** válasza:
Olyan fáradt voltam, hogy nagyrészt végigaludtam a vajúdást és félálomban hörögtem, motyogtam valamennyit. Tolófájások között is bealudtam.
2016. szept. 6. 06:13
 16/26 anonim ***** válasza:

Vajúdás elején még nevetgéltem,a végén csendben voltam összeszorított fogakkal.Kitolásnál azt bajtogattam ez nagyon fáj 😁 A szülésznő meg válaszolta:Mert feszít a baba feje!

Varrásnál meg:Doktor úr sokáig tart még?Inkább szüljünk megint!

2016. szept. 6. 07:43
 17/26 anonim ***** válasza:
Nem tudom, átküldjem a felvételt?
2016. szept. 6. 08:53
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Vajúdás alatt az utolsó egy órában mondogattam a fogamat összeszorítva,hogy azt ak.vaéletbeéneztnembírom,kitolásnál meg mikor elfogyott a levegőm hörögtem mint egy malac :D
2016. szept. 6. 09:23
 19/26 anonim ***** válasza:

Indított szulesem volt. Első 3-4 órát a kórházi szobában vajudtam. Szuloszobàn 5 órát voltam. Inkább a legzesre figyeltem, mint a kiabalasra. Mikor kizokkentem a ritmikus sohajokbol, sokkal rosszabb volt a fájdalom.

Egy párszor megkerdeztek a szülésznőmet, hogy szülök e még , mert nem hallanak semmit. 😊 kitolasnal már adtam ki hangot, de az is csak a nyomás miatt volt. 4 kilós lett a kislányom.

Ha még nem vagy túl rajta, akkor figyelj majd a legzesre. Könnyű szülést! 😊

2016. szept. 6. 09:25
 20/26 anonim ***** válasza:
A vajúdas első 10 órájában sziszegtem a fájásoknak. Aztán volt még 2 óra, mikor már a falat kapartam, akkor kicsit nyögtem neki, hümmögtem. Kitoláskor csendben voltam, csak amikor az egyik nyomás végén nem tudtam tovább bent tartani a levegőt, úgy tört ki belőlem, mint mikor fújtat a ló... :') Ahogy kibújt a fiam, elsírtam magam, zokogtam és nevettem egyszerre.
2016. szept. 6. 09:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!