Milyen hangokat adtál ki szülés közben? Nyögdécselést, vagy ordibálást?
én csak vajódás alatt kiabáltam, olyasmiket, hogy ne már megint jön..de rám lett szólva
szülésre már elment az erőm, sőt vigyorgós, mosolygós, békés, nyugodt voltam, csak követtem az utasításokat. kérdezték érzem e a fájást, mondtam igen, és szóltak, hogy akkor nem ártana nyomni.., kérdezték egy nyomásra miért csak kettőt nyomok és nem hármat, nem érzem talán a fájást?, mondtam nem..
aztán bámultam a félig kibújt babát, megint rámszóltak kicsit idegesebben, hogy nyomjak már...
kb ilyen volt a szülésem
erősen, hörögve fújtam ki a levegőt :D szinte kitört belőlem, nem tudom ezt hogy kéne leírni, de olyan tipikus hangja van :) aztán minden nyomás után közöltem, hogy nem bírom, szedjék ki a babát :D
másodiknál túledáztak, ott nyilván nem volt szenvedés, tök tiszta voltam leszámítva a drogot, csak azt kérdeztem, hogy jól nyomok-e :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!