Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Feljelentenéd a szülésznőt,...

Feljelentenéd a szülésznőt, ha az infúziót rosszul kötötte be és a véna mellé szivárogva duzzanatot és fájdalmat okozott?

Figyelt kérdés
2016. aug. 21. 08:57
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
79%
Nem.
2016. aug. 21. 08:59
 2/17 anonim ***** válasza:
89%
Eszembe sem jutna.Egyébként körbe röhögnének.Be sem tudnád bizonyítani,hogy ő kötötte be rosszul,és nem te mozdítottad úgy a kezed,hogy mellé menjen.
2016. aug. 21. 09:02
 3/17 anonim ***** válasza:
90%

Dehogyis! Max akkor, ha maradandó károsodást okozott volna, de egy felrefolyo infúzió azert nem életveszély! Egyébként kimozdulhatott attól is, ha mozogtál, nem biztos, hogy rosszul tette be eleve!

Tőlem vért vett le a kezfejembol ugy, hogy tök belilult és véraláfutásos lett, mégsem jutott eszembe ezen pörögni... A branülnél is véraláfutásos lettem, mert arra nem vigyáztam kellőképpen, tul sokat hajlítgattam a karom.

Érdekes, hogy manapság mar mindenki mindenkit fel akar jelentgetni... Mi ez az új divat? Bocsi, nem veled akarok szemtelen lenni, de ez olyan furcsa...

2016. aug. 21. 09:04
 4/17 anonim ***** válasza:
61%
Nem. Pedig nekem még az ereim is felrobbantak.
2016. aug. 21. 09:08
 5/17 anonim ***** válasza:
84%
Nem, ez nem az a kategória szerintem.
2016. aug. 21. 09:10
 6/17 anonim ***** válasza:
44%

:-)

Cuki vagy

Ilyenek hogy fordulnak.meg a fejedben??

2016. aug. 21. 09:15
 7/17 anonim ***** válasza:
63%
Úr isten! Azért nem egyszerű az eü-seknek az ilyenek miatt sem....
2016. aug. 21. 09:19
 8/17 anonim ***** válasza:
46%
Simán. Sőt, azért is, hogy fájt a szülés. Igaz, utAna több gyereket ott már nem kellene szülni, de kit érdekel?
2016. aug. 21. 09:20
 9/17 anonim ***** válasza:
78%
Szóltál neki? Megoldotta a problémát vagy nem?
2016. aug. 21. 09:26
 10/17 anonim ***** válasza:
60%

Magánkórházban a szülésznő úgy szúrta meg a kezemet, hogy a vénafalra tapadt a tű, és emiatt csak akkor jött az infúzióból, ha bizonyos módon tartottam a kezemet órákon át. Hát nagy öröm volt...de nem szóltam az orvosomnak a dologról, mert nem volt olyan súlyos.

Nem tehetett róla a szülésznő, ahogy a tiéd sem. Egyszer nekem az SZTK-ban felrobbantották a vénámat terhesen, na az durva volt, de nem balhéztam, csak nem mentem oda soha többé.

2016. aug. 21. 09:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!