Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Feljelentenéd az orvost/kórház...

Feljelentenéd az orvost/kórházat, miután majdnem meghalt a babád miatta?

Figyelt kérdés
Rutinműtétnek indult,végül komplikációk teli műtét lett a vége, majd amikor visszavittem kontrollra,mondtam,hogy magas láza van azt mondta a doki,hogy nem a műtéttől (ez rajta van a papíron) majd másnap szétnyílt a seb, visszakerültünk a kórházba,még kétszer meg kellett műteni,vérátömlesztés kellett de végül egészségesen hazajöhettünk a kórházból.
2013. máj. 28. 12:58
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
90%
Igen.
2013. máj. 28. 13:01
 2/22 anonim ***** válasza:
90%
De fel ám.
2013. máj. 28. 13:01
 3/22 anonim ***** válasza:
66%
Nem úgysincs semmi értelme. Kéz kezet most, egyik orvos sem fogja leigazolni, hogy a másika hibás.
2013. máj. 28. 13:04
 4/22 anonim ***** válasza:
90%
Ha csak az orvos hibája, akkor csak a dokit. Ha több ember hibája akkor mindenkit akinek köze volt ehhez. De az biztos hogy nem hagynám szó nélkül. Szerencsére nálunk nem volt ilyen gond. Amikor a 2 éves kislányom műtötték, ott minden rendben volt, és nagyon jó orvost fogtunk ki. De ha elszúrta volna a dolgot már mindent megtettem volna hogy elnyerje méltó büntetését, és itt nem a pénz miatt csinálnám egy kártérítéssel mert az úgysem hozta volna vissza a babámat ha belehalt volna akkor sem, meg utána sem, de elvártam volna hogy megkapja a büntetését, főleg ha hanyagságról volt szó, és nem véletlen dologról.
2013. máj. 28. 13:05
 5/22 anonim ***** válasza:
Nem! Ennél sajnos rosszabb eseteket sem sikerül bizonyítani, vagy csak hosszú évek pereskedése után, ami nem biztos,hogy megéri!
2013. máj. 28. 13:11
 6/22 A kérdező kommentje:
Már eltelt azóta egy kis idő, én a kórház végére ugy kikészültem, és annyira örültem,hogy végre meggyógyult a gyermekem,hogy úgy gondoltam,nem felentem fel őket,örültem,hogy vége a rémálomnak,szerintem nem bírtam volna ki azt a procedúrát ami ezzel jár. Egy másik orvos mentette meg,mert aki elszúrta a műtétet elment nyaralni.
2013. máj. 28. 13:12
 7/22 anonim ***** válasza:
81%
Ha van 10 milliód perköltségre, 10 éved az életedből és idegrendszered, akkor igen, ha mindezek nincsennek, akkor nem. Ez a való élet:(
2013. máj. 28. 13:13
 8/22 anonim ***** válasza:
Leírod, hogy mi történt?
2013. máj. 28. 13:13
 9/22 A kérdező kommentje:
Hiába nem ment le a duzzanat nem foglalkozott vele, aztán amikor szétnyílt a seb, plussz a duzzanat is egy csomó elfertőződött vér jött ki, vérmérgezést kapott a gyerek,azt mondták ha nem kifelé hanem a hasüreg felé tör magának utat akkor nem veszik észre és késő,de így sem volt egy napja hátra!
2013. máj. 28. 13:56
 10/22 anonim ***** válasza:

Én nem jelenteném fel. Ha a gyerkőcöd egészséges ,akkor nem ér az egész annyit, hogy kitedd magatoknak egy ilyen helyzetnek. Mert mi van akkor, ha legközelebb megint olyan helyzetbe kerültök, hogy hirtelen kórházba kell vinned? Akkor aztán megnézheted, hogy milyen ellátásban részesültök. Sajnos ez a magyar egészségügy.

Nekem is volt műhibás műtétem, ami sajnos az elkövetkezendő dolgokra is kihatott. Én nem léptem semmit, bár az is igaz, hogy tőlem az orvos bocsánatot is kért, és beismerte, hogy Ő hibázott, de ezzel semmivel nem voltam előrébb. Legközelebb, amikor kórházba kerültem, szinte még a seggemet is kinyalták. Privát szobát kaptam, amiért nem kellett fizetnem, más orvosom volt, de az előző is nagyon sokszor bejött és megnézett, érdeklődött.

A mai napig nem bánom, hogy nem tettem lépéseket a műhiba miatt.

2013. máj. 28. 13:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!