Feljelentenéd az orvost/kórházat, miután majdnem meghalt a babád miatta?
Én nem jelenteném fel. Ha a gyerkőcöd egészséges ,akkor nem ér az egész annyit, hogy kitedd magatoknak egy ilyen helyzetnek. Mert mi van akkor, ha legközelebb megint olyan helyzetbe kerültök, hogy hirtelen kórházba kell vinned? Akkor aztán megnézheted, hogy milyen ellátásban részesültök. Sajnos ez a magyar egészségügy.
Nekem is volt műhibás műtétem, ami sajnos az elkövetkezendő dolgokra is kihatott. Én nem léptem semmit, bár az is igaz, hogy tőlem az orvos bocsánatot is kért, és beismerte, hogy Ő hibázott, de ezzel semmivel nem voltam előrébb. Legközelebb, amikor kórházba kerültem, szinte még a seggemet is kinyalták. Privát szobát kaptam, amiért nem kellett fizetnem, más orvosom volt, de az előző is nagyon sokszor bejött és megnézett, érdeklődött.
A mai napig nem bánom, hogy nem tettem lépéseket a műhiba miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!