Szüléssel kapcsolatos kérdés. Bővebben lent. Tapasztalatok?
Sziasztok! 25 hetes kismama vagyok, első babámat várom. Igazából nem félek magától a szüléstől (remélem természetes lesz, mert a császártól viszont rettegek,ahogy minden műtéttől...), de nem tudom, hogyan készülhetnék fel rá, hogy "kibírjam".
Nagyon nagyon alacsony a fájdalomküszöböm,nem birom a szike / olló látványát sem elviselni, sem a tűket :(
Az összehúzódásokat biztosan bírni fogom, addig nincs gond, még nem vágnak/varrnak. Na az utóbbiak gondolatától vagyok rosszul már előre :(
Ki hogy élete meg a szülését, és a gátmetszést/varrást? Tényleg annyira szörnyű, mint ahogy egyesek leirják itt? Irjatok le mindent őszintén légyszi, fel szeretnék készülni mindenre, nem akarom, hogy bármi is váratlanul érjen!
Köszönöm szépen előre is a válaszokat!
24/N
Valaki írta a hasba könyöklést.
Könyökölni (amúgy igazi, való formájában) nem szabad(na), csak tartani a baba hátsó részét, hogy két nyomás között ne csússzon vissza. A valódi, erős nyomás sérülésekhez vezethet, ezért ezt nem szabad(na) hagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!