Miskolci szülészettel kapcsolatos tapasztalatok? Kinek a magánrendelését ajánlanád?
Nekem nem volt magánorvosom, csupán a Semmelweis kórház miatt írok.
Én ott szültem, a szülésznő és az orvos is maximálisan segítőkész, rendes volt, noha senkinek nem adtam egy forintot sem.
A szobák kulturáltak és nyíltan vállalják, hogy magyarokat, csak magyarral tesznek egy szobába, tehát nem kell attól félned, hogy 2-3 mocskos cigánnyal kell egy szobában lenned 3-4 napig.
Sajnos a lányom a 4. napon átvitték a Megyeibe, ott voltam vele 5 napig, így az ottani körülményeket is megismertem.
Hát jót nem sokat tudok róla mondani.
A wc-be járnak dohányozni a cigányok, le van pisilve, szarva, higiénia 0.
Mivel a Megyei fogadja a környékbeli falvak kismamáit, értelemszerűen több a cigány is sajnos.
Ha orvost fogadsz és ő a Megyeiben dolgozik, akkor neked is ott kell szülnöd, de hacsak teheted, a Semmelweist válaszd.
Amúgy pedig érdemesebb szülésznőt fogadni (bár én sezt se tenném), nekem is ő járt be ellenőrizni és ő vezette le a szülést.
A doki csak utána jött be megnézni, van-e sebem, amit össze kell varrni, szerencsére nem volt, gátvédelemmel szültem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!