Kozelmultbeli tapasztalatok, velemenyek a Del-pesti korhaz szuleszeterol?
Itt egy szintén hasonló kérdés, ahol többen választ adtak.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szules..
Én 2010-ben szültem ott, a szülőszobával, a szülésznőkkel semmi gondom nem volt. Nálunk úgy volt, hogy este 10kor elvitték őket és reggel hozták, azt hiszem 5-6 körül. A csecsemősök közül először olyan volt, akinek könyörögni kellett, hogy mutassa meg hogyan kell jól szopiztatni...és ha netán 2-jára odahívtad, igencsak mogorván válaszolt, mint ha 1-re tudni kéne mindenkinek. Aztán hála égnek egy tündéri csecsemős váltotta, aki mindig rákérdezett, hogy minden rendben megy-e? Én is 5 ágyasban voltam, jó volt a társaság, felváltva tudtunk vigyázni egymás babáira pl egy gyors tisztálkodás erejéig. Annyi, hogy a fürdőben igen meleg volt, mert ugye az ajtón lévő alsó kis szellőző egyenlő a nullával...ha meg szellőzés céljából nyitva hagyod, bármilyen higiénikusak is vagytok, elég kellemetlen "illatok" lephetik el a szobát...Szóval talán ez az egy "probléma" volt...de tökéletes nincs. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!