Dél Pesti kórház szülésznők? Érdekelne most kik vannak és ki az aki a hisztis kismamikat is jól viseli?
Figyelt kérdés
Tarifa is jó lenne. Második gyerekkel nagyon hisztis voltam.... Sokkal fájdalmasabb volt mint az első bár rövidebb.2013. nov. 29. 15:15
1/3 anonim válasza:
GYurkovicsné Katika és Czövek Ági!!! Ági az év bábája lett 2013-ban. Végtelen türelmesek! Én a kitolás előtt már úgy káromkodtam, mint egy kocsis, és nem aláztak le, szerettek, bíztattak. Mi otthonszülés helyett mentünk be, mert betöltöttem a 41. hetet és nem mehetett otthon.Ők akkor már több mint 20 órája dolgoztak, de déltől este tízig velünk maradtak. A kislányom negyed hétkor született + a megfigyelés. Sajnos az otthonszülést így is ki kellett fizetni, így nekik csak 20-20 ezret tudtunk adni, adtam volna többet is, de nem volt miből. Örültek neki. Bármelyiküket választod, jól fogsz járni! Csak hamar jelentkezz náluk, mert sok a kismamájuk!
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Tehát nem fogadott szülésznők voltak?
Mikor érdemes velük beszélni?
Szeretnék bemenni szülőszoba látogatásra bár ismerem mert 2x szültem ott. Hány hetesen lehet megkérdezni őket? Mert én még csak 9-10 hétnél járok. :-)
2013. nov. 30. 08:00
3/3 anonim válasza:
Otthonszulesbol mentem be, a babam ott is dolgozik, o kerte meg oket, hogy legyenek velem. Nagyon sok kismamajuk van, es korlatozott hogy egy honapban hany "sajat" kismamajuk lehet. Szerintem mar most keresd fel oket! Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!