Dél -Pesti kórházban, szülés, orvosválasztás?
Sziasztok.
Első babámat várom és fogalmam nincs,hogy hogyan zajlanak a dolgok.Az biztos,hogy a Dél-Pesti kórházban fogok szülni,de nem tudom,hogy hogyan működnek a dolgok.Kötelező-e orvost választanom,ha igen akkor annak gondolom valamennyit fizetni kell? ez mennyi szokott lenni kb.? Ha nem fogadok orvost akkor gondolom az ügyeletes vezeti le a szülést,vagy a szülésznő? ha a szülésznő akkor neki kell,vagy illik gondolom adni valamennyit,ez mennyi szokott lenni?
Apás szülésről kinek mi a tapasztalata? Nekem a férjem nem nagyon...sőt egy kicsi sem szeretne bejönni,de ha akarom rátudom venni...amilyen hisztis vagyok mostanában biztos belemegy csak,hogy kedveskedjen:) ,de nem tudom lenne-e értelme? jó ha bent van,segít a mamának vagy csak zavarja a jelenléte?
Szívesen vennék bármilyen tapasztalatot amit úgy itéltek meg segitség lehet egy tapasztalatlan,első babás kismamának...
köszönöm.
Köszönöm a válaszod.:) most a 8. hétben vagyok,tehát még nagyon "friss" a dolog :)
Még igazából azt sem tudom mit kell kérdeznem.Nem voltunk felkészülve ,nem "tervezett " baba,de nagyon örülünk Neki...bár szerintem a férjem nem igazán fogta fel még :) de nem baj van ideje.Az apás szüléssel kapcsolatban ,igazából én sem tudom akarom-e ,hogy bent legyen velem,sokan azt mondják ,hogy micsoda élmény,pótolhatatlan,de olyat is hallottam,hogy az apukának egy nagyon negatív élmény volt és azt nem szeretném.
Ha van valami ami szerinted fontos,hogy tudjam,vagy csak Neked kellemes vagy kellemetlen élmény volt és okulhatok belőle szívesen veszem ha megosztod velem :) Amúgy itt laksz a 20 kerben? van valami ötleted esetleg,hogy hol vegyek használtan olcsón babakocsit meg hasonló dolgokat.Semmim sincs,mindent bekell szerezni. Miket vegyek egyáltalán,mit érdemes,pelenkát pl.vehetek előre,van értelme,hisz nem tudom mekkora lesz a baba...cumiból milyen márka ami jó?uhh....azt hiszem sok kérdésem lesz még :) bocsi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!