Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Siman vagy csaszar?

Siman vagy csaszar?

Figyelt kérdés
Olyanokat kerdeznek akik mar tobbszor szultek de az egyiket siman a masikat csaszaral??! Melyk a jobb?
2016. aug. 17. 11:56
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Barátnőm az elsőt császárral szülte, a másodikat simán. Az első után azt mondta, csak két gyerek lesz, mert tesót mindenképp akart a lányának, de a császárt nem akarta egynél többször bevállalni. Így, hogy a második összejött sima szüléssel, azt mondja, lesz harmadik is, mert nagyságrendekkel jobban volt utána. Én csak simán szültem, de már a szülőágyon azt mondtam, akármikor szülném a másodikat is, pedig a szülés végén már a doki is segített, nyomta a hasamat felülről, mégsem gondolom, hogy olyan rossz dolog lenne. OK, nem kellemes, de ha problémamentes, akkor teljesen kibírható.
2016. aug. 20. 20:16
 12/12 anonim ***** válasza:
53%
azt is vedd számításba, kérdező, hogy programozott császár, vagy egy komplikált hüvelyi szülésből lett császár, mert nem mindegy. Utóbbi sokkal jobb, mint előbbi.
2016. aug. 22. 06:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!