Ismertek, tudtok ajanlani olyan szemészt Debrecenben, aki a kérésemre akkor is állít ki igazolást, hogy csak császárral szülhetek, ha egyébként az nem indokolt mert csak "simán" rövidlátó vagyok?
En is csaszart akartan, szerencsere olyan orszagban elek, ahol legalisan valaszthato csaszar.
Nem hiszem, hogy doki hazudna ez ugyben ( el is vehetik az engedelyet ha kiderul ), inkabb keress egy szuleszt aki penzert csinal csaszart. Sok sikert !
jó pénzért fogsz találni.
remélem,mert a másodikat én is csak császárral vállalom.
Szemről meg annyit,hogy 10 évig nem romlott a szemem,szülés után meg mindkettő - 1,5 dipotriával lett rosszabb.Érdekes...
Egyszerűbb, ha olyan szülészt keresel, aki orvosi ok nélkül is hajlandó megcsászározni. Van ilyen bőven.
Tudtommal az "én" dokim is, aki bezzeg engem hagyott simán, pedig helyzetben kiderült a téraránytalanság, majdnem ott maradtunk mindketten, alig bírták kiráncigálni vákuummal. (Nyilván nem nála szülök, ha szülök, legközelebb)
Dr. Hassan Ziad nagyon jó szakorvos, én mindenképpen hozzámennék. kivizsgál és ha úgy látja, hogy mehet, biztosan ad papírt is.
magánorvos, de nem aranyárban dolgozik
Köszi az eddigi válaszokat! Várok még aki tud ajanlani.
Kettes válaszoló, hát pont ez van nálam is. Az első szülésem után kezdett rohamosan romlani a szemem addig csak lassan, alig-alig. De az sztk-s orvos csak röhögött mikor megemlitetten neki. Sajna a nődokimnak kell a szemészi állásfoglalas, anelkül tuti nem csaszaroz..és ő nem az a lefizethetős nögyogyasz.
Pusztán szemészeti okból szerintem felesleges a császár
Szerintem fogalmad sincs a szemészetről. Vannak olyan szembetegségek, amelyek ún. veszélyeztetett látást jelentenek. Az ilyenben szenvedők bizonyos testmozgásokat nem végezhetnek, pl fordított testhelyzet, pl bukfenc, kézen, fejenállás..., nem végezhetnek megerőltető mozgást, hasprést, stb. Ezek mind retinaleválást okozhatnak.
elsősorban rövidlátásnál nem a látásélesség (dioptria) száma a döntő, hanem a szemfenék állapota. Nagyfokú rövidlátásnál a szem tengelye megnyúlik, és leválaszthatja a retinát, akár vakságot okozva.
Szóval szemészeti állapot igenis indokolhat sectiót, de a kérdezőé valószínűleg nem.
ÉS továbbra is: a császárnak orvosi indoka kell, hogy legyen. Aki pénzért vállalja, szakmailag számomra hiteltelen nőgyógyász. 8teszem hozzá, szerencsére nálunk kezd kimenni a fizetős császár a divatból, mióta két orvost egy időre felfüggesztettek...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!