Tudnátok Debrecenben jó szülészt ajánlani?
Nem írtad, hogy hol szülnél? Klinika vagy Kenézy?
Többnyire az orvos, akkor vállalja el a szülésed, ha elejétől hozzá jársz, de ha már félidős vagy, akkor most sürgősen kellene egyet keresni.
Saját tapasztalat, hogy én a 28. héten át kellett menjek egy másik orvoshoz, aki már nem vállalta a szülésem, csak a terhesgondozás. Így csak szülésznőm lesz fogadva (azért nem írom, hogy ki, mert én még nem szültem).
Szülésznőkkel kapcsolatban itt találsz ajánlásokat:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szules..
előző voltam
Első gyermeket közben megszültem (korábban válaszoltam erre a kérdésre). Nekem csak szülésznőm volt, de ennél jobb ötletem nem is lehetett volna, mint a szülésznő fogadás.
Őt Erdelics Erikának hívják, maximálisan ajánlom. Önállóan vezette le a szülést, de bent volt egy orvos is (megfigyelőnek?). Neki köszönhetem, hogy nem vált traumás szüléssé az enyém. Sajnos a testem nem volt valami kooperatív, így rajta sok múlott.
A vajúdás alatt rengeteget segített szakmai tanácsokkal, mindent intézett, a kitolás alatt mindent megtett a gátvédelemért. Ha lesz második gyerekem, akkor is csak és egyedül vele (orvos nélkül) szeretnék szülni.
Elérhetőséget tudok adni privát üzenetben.
És neki köszönhettem a kétágyas kórterem elintézését a gyermekágyas osztályra is, ami igen jól jött.
(utolsó voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!