Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Debrecenben szeretnék szülészt...

Debrecenben szeretnék szülészt fogadni, hogy müködik, hol kell megkeresni, és esetleg kit ajánlotok?

Figyelt kérdés
24 hetes vagyok,Nem tudom még hogy a Klinikán,vagy a Kenézyben fogok e szülni májusban.Első babám,nem tudom hogy müködik az orvosválasztás,egyenlőre csak az Sztk-ba járok a körzeti nőgyógyászhoz.A kórházban kell megkeresni ilyenkor az orvost?Előre is köszönöm a válaszokat.
2010. jan. 28. 07:04
 1/8 anonim ***** válasza:

Gondolom igen ott kell megkeresni valakit ahol szülni szeretnél, vagy ha van konkrét személy akkor már eldöntött a szülés helye.

Én nem fogadtam szülésznőt, csak orvost. Én tudtam, hogy a Klinikán akarok szülni és van egy csecsemős ismerősöm aki ajánlott 3 dokit aki szerinte jó lenne, de mivel ő ismerte őket rábíztam hogy egyet ajánljon. Így szültem Dr. Krasznai Zoárdnál.

2010. jan. 28. 09:55
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm.És akkor meg kell keresni az orvost,és fel kérni a szülésre?Vagy hogy müködik?
2010. jan. 28. 10:31
 3/8 anonim ***** válasza:

Szia! Én a Kenézy-be szültem, ott egyből kérdezik kihez jöttél.

Ha folyamatosan hozzá jársz, a doki sejt hogy nála akarsz szülni, a vége felé rákérdeztem, itthon lesz e kiírt időpontban.

Ha bővebb információ érdekel írj privátot.

2010. jan. 28. 19:35
 4/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Én a Klinikán szültem, és csak szülésznőt fogadtam, de a szülésznő 100 %-os volt, jobb nem is lehetett volna!! Ha érdekel, a Klinikán szeretnél szülni, és szülésznőt is akarsz fogadni, írj e-mailt.

Azt gondolom tudod, hogy mi a különbség a klinika és a kenézy között... :)

2010. jan. 28. 19:40
 5/8 anonim ***** válasza:
Engem érdekelne mi a különbség?
2010. jan. 28. 20:13
 6/8 anonim ***** válasza:

Az, hogy a Klinika bababarát, tehát ott éjjel-nappal veled van a baba, míg a kenézyben - azt hiszem - 3 óránként viszik, hogy meg tudd szoptatni. Jobb esetben az embernek van teje, így ez nem okoz gondot, de nekem pl. könyörögnöm kellett tápszerért a klinikán, mert a kisfiam súlya durván visszaesett - a későbbiekben sem volt tejem :S Szóval az ott töltött idő nagyon rossz volt, de másodjára is ott szeretnék szülni, mert már fel tudom magam "vértezni", tudom, mire számítsak. :))

Ja, és még a nagyon sok negatívum mellett annyi előnye van, hogy amikor hazamentek a babával, akkor viszonylag már talpraesett leszel, mert a klinikán szinte magadra vagy utlva. Persze segítenek, de alig van idejük - pl. 2 percet szántak rá, hogy megmutassák hogyan kell(ene) szoptatni.. :S

Ja, + nem lehet cumit, cumisüveget használni, amit ott nem is tettünk meg, de arra azért kíváncsi lennék, hogy mit szóltak volna ahhoz, ha meglátják a babámat cumival :DD

Hazaküldtek volna ? Na jó, bocsi az off-ért.. :)

2010. jan. 28. 22:23
 7/8 anonim ***** válasza:
Bar en nem Magyarorszagon szültem,de Debreceni vagyok.En a Klinikat valasztottam volna.Igaz ott nem viszik el a gyereket mellöled,de ez nem baj,hiszen 9hoig veled volt es,most,hogy kibujt,csak rad van szüksege.Ahol en szültem ott sem vittek el a gyereket.A Klinikan ket dokit ismerek(mind a kettö jo)DR Poka Robert(ö mütött mikor HPV volt) es DR Timko Tamas(ö a nögyogyaszom).Minel hamarabb keress magadnak egy orvost vagy szülesznöt.
2010. jan. 29. 09:01
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat ,aranyosak vagytok!
2010. jan. 29. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!