Debrecenben szeretnék szülészt fogadni, hogy müködik, hol kell megkeresni, és esetleg kit ajánlotok?
Gondolom igen ott kell megkeresni valakit ahol szülni szeretnél, vagy ha van konkrét személy akkor már eldöntött a szülés helye.
Én nem fogadtam szülésznőt, csak orvost. Én tudtam, hogy a Klinikán akarok szülni és van egy csecsemős ismerősöm aki ajánlott 3 dokit aki szerinte jó lenne, de mivel ő ismerte őket rábíztam hogy egyet ajánljon. Így szültem Dr. Krasznai Zoárdnál.
Szia! Én a Kenézy-be szültem, ott egyből kérdezik kihez jöttél.
Ha folyamatosan hozzá jársz, a doki sejt hogy nála akarsz szülni, a vége felé rákérdeztem, itthon lesz e kiírt időpontban.
Ha bővebb információ érdekel írj privátot.
Szia!
Én a Klinikán szültem, és csak szülésznőt fogadtam, de a szülésznő 100 %-os volt, jobb nem is lehetett volna!! Ha érdekel, a Klinikán szeretnél szülni, és szülésznőt is akarsz fogadni, írj e-mailt.
Azt gondolom tudod, hogy mi a különbség a klinika és a kenézy között... :)
Az, hogy a Klinika bababarát, tehát ott éjjel-nappal veled van a baba, míg a kenézyben - azt hiszem - 3 óránként viszik, hogy meg tudd szoptatni. Jobb esetben az embernek van teje, így ez nem okoz gondot, de nekem pl. könyörögnöm kellett tápszerért a klinikán, mert a kisfiam súlya durván visszaesett - a későbbiekben sem volt tejem :S Szóval az ott töltött idő nagyon rossz volt, de másodjára is ott szeretnék szülni, mert már fel tudom magam "vértezni", tudom, mire számítsak. :))
Ja, és még a nagyon sok negatívum mellett annyi előnye van, hogy amikor hazamentek a babával, akkor viszonylag már talpraesett leszel, mert a klinikán szinte magadra vagy utlva. Persze segítenek, de alig van idejük - pl. 2 percet szántak rá, hogy megmutassák hogyan kell(ene) szoptatni.. :S
Ja, + nem lehet cumit, cumisüveget használni, amit ott nem is tettünk meg, de arra azért kíváncsi lennék, hogy mit szóltak volna ahhoz, ha meglátják a babámat cumival :DD
Hazaküldtek volna ? Na jó, bocsi az off-ért.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!