Ha ma beadom a kérvényt a lakcímátjelentésre, de a baba születéséig nem kapom meg az új lakcímkártáyt, akkor mi van?
Figyelt kérdés
Csak mert attól tartok, hogy ő a régi lakcímemre kerül bejelentésre, ahova így sem én, sem az apja nem leszünk már bejelentve.2010. ápr. 19. 08:36
11/11 anonim válasza:
Én tartózkodási helyet létesítettem. (Azaz első bejelentés volt, és nem változtatás, az állandó maradt ua.) Nekem ingyen volt, és azonnal kész lett. Viszont a babámat az én állandó lakhelyemre lakcímezték, hiába volt az 220 km-rel odébb mint ahol született... Úgyhogy az elején minden papírja anyáékhoz ment, akik mindent utánam küldtek, aztán bejelentettük a picit is oda ahol épp tartózkodunk, és azóta ide jönnek a papírjai, ha jönnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!