Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Érdekes kérdés?

Érdekes kérdés?

Figyelt kérdés
Sziasztok, először fogok szülni, így nem sok fogalmam van a dolgokról. Magánorvoshoz járok, aki nem közölte, hogy mennyi pénzt kér a szülésért, én pedig még nem mertem megkérdezni, mert kínosnak tartom. Nem is szeretném megkérdezni megmondom őszintén. Érdeklődtem másoktól, de nem nagyon jutottam információhoz. Az lenne a kérdésem, hogy ez hogy működik? Van akinek a doki megmondja előre, hogy mennyit kér? És ha nem annyit adok akkor mi van? Vagy ha mondjuk semmit nem adok neki? Nyilván nem teszek ilyet, csak érdeelne. Ugyanez a szülésznővel, lesz fogadott szülésznőm, de ő sem mondta el, hogy mennyi a tarifája. Hogy működik ez? Miután megszületett a baba a zsebükbe kell csúsztatni a borítékot, annyit amennyit gondolok? És ha az kevés akkor szóvá teszik? Vagy hogy van ez? És ha mondjuk abszolút nem voltam elégedett velük akkor is oda kell adni mondjuk amit előre mondd? Nyilván semmit nem tud csinálni ha nem adom oda, nem tud menni a hálapénz bizottsághoz reklamálni.Nem nagyon értem ezt a rendszert.
2016. aug. 9. 13:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Értettem, azért írtam le, én hogyan kérdeztem, mert nekem sem jó érzés az ilyesmi. Félreértesz.
2016. aug. 9. 14:12
 12/18 anonim ***** válasza:
91%
Én úgy kérdeztem meg, hogy tudja-e vállalni a szülést, ha igen milyen feltételekkel. (Hidd el, egész finom kérdésnél is értik mit akarsz :-) Megmondta, hogy a rendelési tarifa 10-szereséért "szüleszt". Ez amolyan általános "tarifa". Előző dokim előző szülésnél ugyanezt mondta, csak ő összegszerűen. A szülésznő a felét szokta kapni kb.
2016. aug. 9. 14:28
 13/18 anonim ***** válasza:

Nagyon kevés a nem anyagias orvos manapság, szerintem!

Magándokinal illik tisztázni az anyagiakat. Ő nem lesz zavarban hidd el. Nálunk megmondta h "100 ast szoktam kapni".

Ezt akkor érdemes megbeszélni, amikor felkéred a szülésre. Ő magától nem fogja mondani. Mi megkérdeztük, h Mennyiert vállalja a szülést?

2016. aug. 9. 14:32
 14/18 anonim ***** válasza:
55%

Meglesed milyen volt a szulesed es ott volt e egyaltalan es ennek fenyeben adj amit gondolsz

Spec nekem az elsovel lekeste a szulest szal a szulesznonek adtam a penzt :-) akkor ert be mikor mar a osztalyon csucsultem - ezert az atrakcioert ne is varhatott volna semmit sem

A masodiknal ott volt de megsem, vagyis a szules elejen lattam meg majd eltunt es csak a mikor.vissza kaptam a gyereket akkor jelent meg - itt a rezistens es a szuleszno kapta ismet

Ok teny h mind a ket esetben ritka hamar meglett a gyerek alig 1-1.5 ora alatt

Szal ha a szules alatt nem igaza van melletted akkor tokmindegy mit beszelsz meg vele

Halapenz ergo nem kotelezo adni es ha adsz akkor.is annyit amennyit te jonak erzel ...

2016. aug. 9. 15:59
 15/18 anonim ***** válasza:
55%

Ja masik dolog

Ha normal szulesed van akkor a szuleszno van melleted vegig nem a doki

O max az elejen megles majd neha radnez ha kell esetleg varr es vag ...

Szal ha azt nezem a szuleszno sokkal tobbet dolgozik veled

A legkozelebbi gyereknel fel se kerem a dokit ugysem er oda idoben :-D inkabb a szulesznot kerem fel akinel voltam

2016. aug. 9. 16:02
 16/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek. Közben sikerült kipuhatolnom fórumokon, hogy tavaly mennyi volt nála egy szülés, valószínű akkor annyit fogunk adni, ha minden jól alakul.
2016. aug. 9. 16:32
 17/18 anonim ***** válasza:
50%

De meg egyszer irom h nem kotelezo adni ...

Csak akkor ha megvoltal elegedve a dokival, ott volt mikor kellet, normalis volt veled,

Ha nem akkor annak mertekeben adj

Ha teszem azt ejjel van veled az megint mas mint ha amugy is ugyeletes lenne

Szal nem kell tul spirazni elore

Latod en is felkertem azt ott sem volt, akkor nem hiszem h tarthatta.volna a markat ha lekesett :-)

2016. aug. 9. 21:01
 18/18 A kérdező kommentje:
Rendben. köszönöm.
2016. aug. 10. 09:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!