Miket adnak ezek közül egy állami kórházban? És mit kell vinni? Hol szültetek?
Nem államiban szültem, és kíváncsi vagyok, hogy vannak ezek az államiban.
Adtak-e nektek benn:
-pelenkát a gyereknek
-betétet nektek
-cumisüveget
-tápszert
-glicerines végbélkúpot, egyéb gyógyszert (pl. fájdalomcsillapítót császárosoknak)
-popsikenőcsöt
-popsitörlőt
-textilpelust
-hálóinget nektek
-papucsot nektek
-műtősruhát az apának
-kis kesztyűt a gyereknek
-ruhát a gyereknek
-törölközőt nektek?
Ha valamit kihagytam, mit adtak esetleg? Mire számítsak, ha ott szülném a következőt?
20: Vicceltem. És nem is túl egzaktan...Neked nem kell wifi meg tévé, ezt írod. Pedig azt se kérdezte senki.:) Az a válaszoló mind2 kórháztípusról írt egyébként.
Én neteztem néha, amíg a férjem volt a kicsivel én meg nem bírtam felállni vagy elvitték őt vizsgálatra. Nem aludtam napközbrn egyik nap sem. Barátnőimet meg érdekelte, hogy ment a műtét, és munkában nem tudtak telefonálni, így maradt a net.
Miskolcon szültem.
1 pelenka fürdetés utàn
Popsikrémet adtak. Gyógyszert is. Hàlóinget és ruhàt a babànak. Tàpszert is ha valakinek még nem indult be a tejtermelés esetleg. A többit én magamnak vittem nem tudom hogy alapból adnak e mert nem kértem de szerintem nem adnak.
Nyiregyházi Kórház (igaz, PIC részleg)
A babának csak popsitörlőt kellett vinni, minden mást adtak.
Anyának, ha gyógyszer kellett adtak. Amúgy minden használati tárgyat magamnak vittem. Bár lett volna pl kórházi hálóing, na de én nekem nem kellett. Sőt, saját se :D Testnadrágban és felsőben voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!