Mit kell vinni a marcali szülészetre a babának?
Figyelt kérdés
2016. máj. 15. 22:37
1/5 anonim válasza:
Szia. En 2 es fel eve szultem ott, akkor mindent vinni kellett. Ruhat, pelust, torlot, hintoport, alkoholt (koldokcsonk fertotleniteshez). Most hirtelen ennyi jutott eszembe. Semmi nem volt nekik akkoriban, szegenyek, mint a templom egere, de a hozzaallas miatt siman megerte, en csak jot tudok mondani.
2/5 A kérdező kommentje:
Szia :)
Köszönöm szépen a válaszod ! A hozzáállás miatt választottam én is Marcalit mert sok jót hallani róla nem úgy mint sajnos a kaposvári kórházról
2016. máj. 17. 11:03
3/5 anonim válasza:
bocs hogy nem a kerdesre valaszok de nem ugy volt hogy mar nem lehet szulni Marcaliban?? 2 eve szultem. sajnos egerszegen mert a Gogos Peter doki atment marcalibol oda...es azt mondtak akkoriban hogy az egesz szuleszet megszunik. egyszer fekudtem ott gorcsokkel. a zzuleszetre fektettek mar megszult kismamak melle. nagyon kedvesek voltak meg voltam elegedve. azt hallottam az orvosom nem szuleszt mar idohiany miatt. siman valasztaek marcaliban orvost ha lehet ott szulni.
4/5 A kérdező kommentje:
Bocsi csak most válaszolok de nem.nagyon neztem az oldalt ..
Junius vege es julius elejere vagyok kiirva es en mondtam orvosomnak ott szeretnek szülni azt mondta h lehet persze
Szóval nem ertem miert mondja mindenki hogy megszűnik sztem csak 1-2 osztaly..
2016. jún. 8. 23:04
5/5 A kérdező kommentje:
most hogy már tudom leírom :)
ami kell : pelenka , babának ruha , textil pelus, fürdető, popsitörlő, a többi az van minden
2016. júl. 13. 13:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!