Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mit kell vinni a marcali...

Mit kell vinni a marcali szülészetre a babának?

Figyelt kérdés
2016. máj. 15. 22:37
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia. En 2 es fel eve szultem ott, akkor mindent vinni kellett. Ruhat, pelust, torlot, hintoport, alkoholt (koldokcsonk fertotleniteshez). Most hirtelen ennyi jutott eszembe. Semmi nem volt nekik akkoriban, szegenyek, mint a templom egere, de a hozzaallas miatt siman megerte, en csak jot tudok mondani.
2016. máj. 16. 08:45
 2/5 A kérdező kommentje:

Szia :)

Köszönöm szépen a válaszod ! A hozzáállás miatt választottam én is Marcalit mert sok jót hallani róla nem úgy mint sajnos a kaposvári kórházról

2016. máj. 17. 11:03
 3/5 anonim ***** válasza:
bocs hogy nem a kerdesre valaszok de nem ugy volt hogy mar nem lehet szulni Marcaliban?? 2 eve szultem. sajnos egerszegen mert a Gogos Peter doki atment marcalibol oda...es azt mondtak akkoriban hogy az egesz szuleszet megszunik. egyszer fekudtem ott gorcsokkel. a zzuleszetre fektettek mar megszult kismamak melle. nagyon kedvesek voltak meg voltam elegedve. azt hallottam az orvosom nem szuleszt mar idohiany miatt. siman valasztaek marcaliban orvost ha lehet ott szulni.
2016. máj. 18. 15:39
 4/5 A kérdező kommentje:

Bocsi csak most válaszolok de nem.nagyon neztem az oldalt ..

Junius vege es julius elejere vagyok kiirva es en mondtam orvosomnak ott szeretnek szülni azt mondta h lehet persze

Szóval nem ertem miert mondja mindenki hogy megszűnik sztem csak 1-2 osztaly..

2016. jún. 8. 23:04
 5/5 A kérdező kommentje:

most hogy már tudom leírom :)

ami kell : pelenka , babának ruha , textil pelus, fürdető, popsitörlő, a többi az van minden

2016. júl. 13. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!