A fehérgyarmati szülészetre mit kell vinni a csomagban? Mivel nem vagyok M. o. -i, fogalmam nincs, melyek a szokások, körülmények. Valamint mennyi pénzt várnak el az ott dolgozók? ( orvos, bába, nővér. )
Figyelt kérdés
2016. jan. 5. 11:32
1/3 anonim válasza:
bocsi hogy nem a kérdésre válaszolok, de ha nem vagy magyarországi akkor hogy szülhetsz ott?
3/3 A kérdező kommentje:
Szia! én is ott szültem, kb 1 éve, amit szerintem vigyél magaddal: evőeszközök, plusz kaja ami eláll ( finom amit adnak, de nekem sokszor kevésnek tűnt), unalom ellen könyv, keresztrejtvény,( internet, wifi nincs) és persze a szokásos dolgok: pelus a kicsinek, pár kezeslábas és amibe haza szeretnéd vinni, babafürdető ( ők fürdetik a babát minden este) és ami a pelenkázáshoz kell, mikor te teszed tisztába: popsitörlő, krém. Jó, ha van nálad görcsoldó csepp a picurnak ( nekem is egy kedves nővérke mondta) valamint ha félsz a baciktól, akkor domestos-törlőkendő, hogy áttöröld a wc ülőkét, ( bár rendszeresen van takaritva, még az orrod is csipi a fertőtlenitő). Nekem nagyon hasznos volt a nedves wc papir. Ja és vékony dolgokat vigyél magaddal, iszonyú meleg van. Szerintem pénz kérdésében nem mindenki várja el, pl. én senkinek pénzt nem adtam, csak az orvosomnak és mégis kedvesek, segitőkészek voltak. Bár pár csokinak, apróságnak örülnek :) van egy szülésznő, aki kicsit mogorvább, de a maga módján ő is kedves. Meg persze mindenkinek lehet rossz napja. Ami rossz, a párod csak akkor mehet be hozzád, ha a VIP szobában vagy, egyébként a babát csak a nővérek kitolják az ajtóba, és viszik is vissza. Ha van még kérdésed, irj!
2017. jan. 30. 13:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!