SZült Valaki mostanában a Székesfehérvári kórházban?
MIlyenek az orvosok?Nővérek?Szülésznők?Rossz vagy jó tapasztalatok?
Vélemények?Minden érdekel!
Én ugyan már régebben szültem, de a szülészeten csak pozitív tapasztalatom volt, mindenki nagyon rendes volt.
Ellenben a csecsemősnővérek! Semmiben nem segítettek, egész éjjel ordított a gyerekem, arra is csak azt mondták, hogy nem az ő dolguk, azért baba-mama szoba. Máskor hozzak cumit. Én sem bírtam felkelni, de nem hitték el, felugrasztottak, el is ájultam, utána meg nem engedtek felkelni, még pisilni sem, anyukám vitt ki. Utána meg őt is leszúrták, hogy hogy képzeli. Nem mellesleg nem aludtam semmit, mert hol az én gyerekem sírt, hol a szomszédé, szóval szerintem ez a baba-mama szoba úgy ahogy van egy nagy baromság.
Ráadásul a kaja ugyanaz, mint bárki másnak, kelkáposzta meg ilyenek volt, köszi, szoptatós, most szült kismamáknak!
Köszönöm a válaszokat!
Még annyi,hogy apás szülésetek volt?Ha igen apuka fényképezhetett,mikor ellátták a babátokat?
Ellátás után rögtön odaadják a babát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!