Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Normális, hogy semmi panaszom...

Normális, hogy semmi panaszom nincs?

Figyelt kérdés
38. hétben vagyok, kisfiam lesz, elsô gyerek. Az egész terhesség "tünetmentes" volt, soha egy hányás, rosszullét, fájdalom, semmi kívánósság. Néha felment a savam, de ez terhesség elôtt is elôfordult. Végig aktív voltam, mai napig úgy élek mint elôtte. Nem lett nagy pocim, de a baba 3200 gr jelenleg. Minden létezô extra vizsgálatot kértünk a dokinâl, mindent kifizettünk és makkegészséges, sokat mozog. A legrosszabb tünet, hogy éjjelente egyszer nagyon kell pisilnem. Másnak is volt így? Létezik ilyen? Annyira hihetetlen!!! Aggódom, mert mindenki csak csodálkozik és ijesztget. 26 vagyok és köszönöm a válaszokat!
2016. aug. 1. 20:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nekem is pont ilyen volt. Se rosszullét, néha epefolyadék túltengés miatt hányás, de semmi extra. Nem híztam, még csak nem is látszott rajtam. Szóval van ilyen. Nyugi! Örülj neki!
2016. aug. 1. 21:50
 12/13 anonim ***** válasza:
9es vagyok. Kórházi protokoll, hogy császáros előzménnyel 38 hetesen befektetnek. Vidéken lakunk, autónk nincs, kórház 30 km-re. Most 34 éves vagyok, fiammal 27 éves voltam. Csak a fiamat sajnálom, hogy itthon kell hagynom ki tudja meddig.
2016. aug. 1. 22:06
 13/13 anonim ***** válasza:

Kutya bajom se volt, végig dolgoztam, még utolsó nap is úgy készültem, h bemegyek, csak másképp alakult, a kórházba mentem végül.

Egyedül a bogyósgyümölcsök iránti vonzalmam nőtt meg, de mivel amúgy is gyümölcsb*zi vagyok, így ezt nem tartom rendellenesnek.

Programcsászárom volt, azzal is minden stimmelt, annyi gikszer volt, h két nappal hamarabb folyt el a magzatvíz az előre megbeszélt időponthoz képest és én épp egyedül voltam itthon.

Szóval van ilyen, könnyű terhesség, könnyű szülés (császár). Nekem a felépüléssel se volt gond utána, miután felkelhettem már jöttem, mentem, varratszedésre már tömegközlekedéssel mentem, úgy, h futottam a troli után.

2016. aug. 1. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!