Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Normális, hogy semmi panaszom...

Normális, hogy semmi panaszom nincs?

Figyelt kérdés
38. hétben vagyok, kisfiam lesz, elsô gyerek. Az egész terhesség "tünetmentes" volt, soha egy hányás, rosszullét, fájdalom, semmi kívánósság. Néha felment a savam, de ez terhesség elôtt is elôfordult. Végig aktív voltam, mai napig úgy élek mint elôtte. Nem lett nagy pocim, de a baba 3200 gr jelenleg. Minden létezô extra vizsgálatot kértünk a dokinâl, mindent kifizettünk és makkegészséges, sokat mozog. A legrosszabb tünet, hogy éjjelente egyszer nagyon kell pisilnem. Másnak is volt így? Létezik ilyen? Annyira hihetetlen!!! Aggódom, mert mindenki csak csodálkozik és ijesztget. 26 vagyok és köszönöm a válaszokat!
2016. aug. 1. 20:42
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Remélem, ugyanilyen szép lesz a szülésed is!

Nekem csodás terhességet követően rémes szülésem volt, szinte mai napig el sem hiszem, hogy ilyen fullos terhességnek ilyen vége lett. a Baba teljesen egészséges amúgy, de történhetett volna rosszabbul is.

2016. aug. 1. 20:53
 2/13 anonim ***** válasza:

Nincs bajod,hát gyártasz gyorsan egyet!

Ne foglalkozz a kárálókkal és máris jobban fogod magad érezni!

2016. aug. 1. 20:56
 3/13 anonim ***** válasza:

27 évesen szültem az első gyermekem, és nekem is álom terhességem volt. semmi rosszul lét, semmi panasz, tökéletes laborok...38 hetesen még dolgoztam, 40 hetesen még kapáltam a kertben, közben a jogsit is megcsináltam.

és aztán bevált a mondás: könnyű terhesség nehéz szülés :( jobban mondva szülésig el sem jutottam, indítani kellett, és császárral végződött, mert nem fért ki a baba. utána be is lázasodtam, jó két hetet bent voltunk. kívánom neked ne így legyen :)

egyébként nem ritkaság amit írsz, nekem például mindössze két ismerősöm volt aki hányt vagy egyáltalán émelygett terhesen, pedig van vagy 100 kismama ismerősöm :)

2016. aug. 1. 20:59
 4/13 anonim ***** válasza:

én is ugyanez pepitában :) nekem is a savval van bajom, de nekem előtte nem volt, így ez most új. Illetve pár napja gyakran kell pisilnem, de rengeteget is iszom. Eddig 4kg-t híztam, mondjuk nekem magas volt a kezdősúlyom is. Prog.császárom lesz, szóval még a szüléstől se kell féljek :) Mától vagyok itthon, szabin majd cseden, pár nap tp-vel közte, mert terepre kell mászkálnom a melóhelyen és a sok kocsikázás 40fokban már nem esett jól, és szerencsére megtehetem, hogy itthon maradok.

Egyelőre én se akarom elhinni, hogy van ilyen, de ezek szerint nem vagyok egyedül :)

2016. aug. 1. 21:03
 5/13 anonim ***** válasza:
4 vagyok, lemaradd, hogy hasonló korúak vagyunk ahogy látom mind, én is 26 vagyok :)
2016. aug. 1. 21:03
 6/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm lányok, a legjobban a pocim miatt aggódtam, sokan néznek, hogy már az utolsó hetekben vagyok, pedig tényleg nem pici babó. Nagyon szeretnék természetesen szülni, hátha nem lesz semmi gond:)
2016. aug. 1. 21:07
 7/13 anonim ***** válasza:

Nekem első gyerekkel szinte panaszmentes terhességem volt,aztán a vajúdás császárral végződött.

Második gyerekkel borzalmas terhességem volt,senkinek nem kívánom!De a vége egy gyönyörű szülés lett 😊

Ne foglalkozz a rosszmájúakkal,élvezd a terhességet.

28 éves vagyok 😊

2016. aug. 1. 21:15
 8/13 anonim ***** válasza:
a 3200 csak egy saccolás....és talán nem túl pontos, ha kicsi a pocakod...nekem baromi nagy hasam volt (tényleg, a doki szó szerint lecseszett hogy miért 30 hetesen megyek terheléses cukorra, pedig akkor még csak 24 hetes voltam....) és a dokim a 38 héten 2700 grammra becsülte a lányom...ehhez képest 3600 grammal jött a világra, és lévén hogy én meg alacsony és tömzsi vagyok, nem is sikerült megszülnöm, mint írtam téraránytalanság miatt császár lett...szóval ha szerencséd van, kicsi pocak, pici vagy normál méretű babával és semmi gond nem lesz a szülésnél :)
2016. aug. 1. 21:19
 9/13 anonim ***** válasza:

A fiammal is panaszmentes terhességem volt, péntekre voltam kiírva, hétfőn még kertet kapáltam, sziklakertet építettem, szerdán futottam a buszhoz, pedig nem volt kis hasam, 91 kg-mal mentem szülni és nem voltam vizes. Császárral született, kiírt napon.

Most a lányommal sincs semmi tünetem, álomterhesség ez is, még a múlthéten is bicajjal mászkáltam, pedig 38 hetes vagyok én is. Csak a császáros előzmény miatt holnap be kell sajnos feküdnöm holnap reggel. Pedig nagyon aktív vagyok, a 7 éves fiammal focizunk, bújócskázunk, tollasozunk... Szerintem a befekvés lesz az én igazi panaszom ebben a terhességben, de remélem a lányom nem várja meg a kiírás időpontját, hanem hamarabb megszületik. :) (vele természetes szülésre készülünk)

2016. aug. 1. 21:28
 10/13 anonim ***** válasza:

"Csak a császáros előzmény miatt holnap be kell sajnos feküdnöm holnap reggel. "

Vizsgálni fogják a hegedet, vagy miért kell befeküdnöd?

2016. aug. 1. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!