Szerintetek 25 évesen korai szülni, a mai világban?
Nekem kicsit korai lett volna, akkoriban fejeztem be az egyetemet, akkor kezdtem a szakmámban dolgozni. Ha akkor szülők nehéz lett volna később évek múltával, tapasztalat nélkül keresni munkahelyet. Így lehúztam 3 évet a szakmában, oda is visszavárnak, és máshol is találnék.
28 évesen szültem és a velem egyidős barátnőim közül csak egy szült picivel utánam, a többieknél még nincs baba tervben.
Hetes nyilván az utcára sem megy ki, mert mennyi a közlekedési baleset.
Nem az életkor a lényeg. Nem csak. Van, aki 20 évesen érett egy babára, van, aki 40 évesen sem. Van, aki 20 évesen már benne van egy olyan hosszú és stabil kapcsolatban, ahová nyugodtan jöhet egy baba, van, aki 40 évesen sem. Van, aki 20 évesen már képes megteremteni az anyagi biztonságot, van, aki 40 évesen sem.
Ha annak erzed az anyagi hattered es maganeleted tekintve , akkor igen korai.
Ha barmennyi idos is vagy de akarjatok es megtudtok neki adni mindent, ami kell, akkor egyaltalan nem korai. A baratI tatsasagunkban
Van egy terhes csajszi 24et tolti augusztusban.Ott az apuka 26ot toltotte most. A masik csajszi 26es tavaly szult, a pasas 27.
Baratom 27, en 22 es jovore tervezzuk!
Viszont ott vannak a kakukktojasaink, szinte gazdagok van lakasuk, volt eskuvo stb stb.. szo szerint minden megvan , diplomat beleertve. Nemis tudom neha h kerultek a szereny tarsasagunkba.
Mind ketten elmultak 28evesek. Meg nem terveznek gyereket 2-4 evig... ami a no szempontjabol gondolom bator dolog meg butasag is. De ebbol is latszik mennyit. Szamit a kor...:)
7# pesszimista..
Ne haragudj sztem nem hogy olyan idoszak, hanem olyan NAP nemvolt a Foldon, hogy ne legyenek ekkora gondok. Csak , akkoriban nem volt annyira az emberek orra ala dörgölve! Es mas jelleguek vtak a problèmák! Ettol fuggetlenul vtak lovoldozesek, balesetek, bunozok, sz@r politikuos, tolvajok stb stb..
" Lehet én vagyok csak ennyire pesszimista"
Ezt az egyet jól látod!
Nem korai 25 évesen szülni, egyáltalán!
25 évesen már 4 gyermekes anyuka voltam :-) Szerinted érdekelt mások véleménye??
Nem a kortól függ, hanem attól, hogy mennyire érzitek magatokat felkészülve egy gyermek érkezésére.
Ha adottak a körülmények- ház, munka- akkor nem korai.
Én 20 éves voltam, az Apuka pedig 25 az első gyermekünknél- én dolgoztam (egy helyen dolgoztunk),Ő 17 éves kora óta dolgozott folyamatosan- kivéve amikor tanfolyamra ment, Neki volt háza, autója. Ergo minden adott volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!