Szerintetek 25 évesen korai szülni, a mai világban?
Én most töltöttem a 24-et,férjem 25. Számunkra nem korai. Kinek hogyan...ha mindent meg tudunk adni a gyerekünknek,fel tudjuk nevelni, és szeretnénk is már,akkor szerintem nem korai.
40hkm
23 évesen szültem:) Nem volt korai.. Sőt!!
25 leszek idén. Tervben a második poronty ;)
Én most őszinte leszek.
Anno annak idején 20 évesen szültem. Volt lakásom, állásom, ahogy a férjemnek is volt lakása, állása.
Ma már felnőtt ember a fiam aki diplomás, jól kereső ember.
Ha ma lennék 20-25 éves nem szülnék. Nem az anyagiak miatt. Hanem erre a borzalmas világra nem szülnék. Ami most megy a nagy világban, amikor ilyen zavar van, hogy nem lehet tudni mi várható még, én nem mernék vállalni gyereket.
Tudod 25 évvel ezelőtt nem voltak olyan gondok mint ami ma van. Nem volt ilyen kegyetlen a világ. Nem volt gond az emberekkel sem ennyire mint manapság. Ma minden harmadik gyerek agresszív, minden harmadik ember idegbeteg...Ilyen világra szülni nem is tudom, hogy bátorság, vagy butaság.. Lehet én vagyok csak ennyire pesszimista, de én nem látom, hogy olyan szép csodás jövőnk lesz. (és most nem politikailag értettem, ennek semmi köze a politikához)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!