Miért kell beindítani a szülést?
Figyelt kérdés
Én szeretnék majd természetesen szülni, valami viccesen képzelem el mint például vásárolok és egyszercsak elfolyik a magzatvíz stb..:D csak az érdekelne hogy sok ismerősömnél hallom hogy mondják hogy be kell menniük a kórházba és akkor megindítják a szülést, pedig egészséges a baba és. Ez miért lehet hogy sok nőnek beindítják a szülést?2016. júl. 19. 14:34
21/22 A kérdező kommentje:
Igen köszönöm a tanácsot, ezeken én is teljesen felháborodok én is hallottam már pár történetet... Mondjuk, én már önmagában azon le vagyok sokkolva hogy a doki a képedbe mondja hogy 90ezret kér.. meg 120at.. szörnyű hogy már fizetni kell (főleg ennyit) egy természetes dologért, hogy ne legyenek veled bunkók. Néztem magán dokit meg belenéztem hogy milyen lehet a magánkórház hát az árak nem állnak meg fél milliónál.. hihetetlen. Persze jó körbekérdezés után fogok orvost választani.
2016. júl. 20. 11:01
22/22 anonim válasza:
Nem kell orvost fogadni, nagyon jól lehet az ügyeletesnél is szülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!