Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mikor fogják beindítani a...

Mikor fogják beindítani a szülést?

Figyelt kérdés
Október 6-ra azaz hétfőre voltam kiírva. Egész héten jártam be minden nap nstre vagy amnioszkópiára. Minden eredményem jó volt. Legutóbbi magzatvíz vizsgálatkor 1111 értékem volt. Vasárnap kell befeküdnöm, de még előtte lesz magzatvíz nézés. Ha tiszta akkor is megindíthatják? Hogyan fog lezajlani?
2014. okt. 10. 21:41
 1/7 anonim ***** válasza:
Én ugyanígy voltam. Június 9.-én kellett befeküdnöm és 11.-én indították a szülést, 41+3 napon. Minden eredményem rendben volt. Ez Székesfehérváron volt és nem volt fogadott orvosom.
2014. okt. 10. 22:49
 2/7 anonim ***** válasza:
Erősen kórháfüggő. Kérdezd meg az orvost, hogy mire számíthatsz.
2014. okt. 11. 02:47
 3/7 anonim ***** válasza:
A Bp.-i Margitban 40+6-on indítanak, egy nappal előtte meg kell jelenni a főorvos és 2-3 orvos előtt, a gondozóorvos felvázolja a helyzetet, majd a főorvos tájékoztat mi lesz, stb.;Ott ez a protokoll.
2014. okt. 11. 09:20
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem volt saját orvosom, 10 napot várt az indítással, de akkor is csak azért lett megindítva mert kevés volt a magzatvíz és magas vérnyomásos kismama voltam.Amúgy jól érezte magát bent a gyerkőc, úgyhogy többen összeültek megvitatni, hogy mi is legyen:D Aztán csak megindították. Ez Pécsen volt egyébként.
2014. okt. 12. 07:34
 5/7 anonim ***** válasza:
Ugyanígy voltam. Okt. 7-re voltam kírva (kedd), mondta az orvos, h hétfőn indítja,de szetencsére szombaton úgy gondolta a kusfiú,h magától elindul. Úgyhogy tegnap hajnalban megszületett a fiam 3850 grammal és 56 cm-rel. :)
2014. okt. 12. 07:41
 6/7 anonim ***** válasza:
Bocsi a hibákért,telóról pötyögök. Utolsó voltam. :)
2014. okt. 12. 07:43
 7/7 anonim ***** válasza:
Hat utolso, neem vagy semmi, ujszulott baba mellett a gyakorin...mikre van energiad es idod...
2014. okt. 12. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!