41. hétben vagyok, semmit nem érzek. Ajánlanátok valamit, ami segít beindítani a szülést?
Én is a szexel próbálkoztam:) 1x sikerült, egyszer meg semmire nem mentünk vele.:)
Könnyű szülést.
én is túlvittem,indítani kellett,szintén méhszájérleléssel,igaz egy napba telt míg meglett az eredménye :)
41+1 napon indították,nekem se vált be semmi
Köszönöm a válaszokat.
Úgy érzem,mi mindent megtettünk,de semmi nem vált be,nagyon jól érzi magát bent a kis herceg!
Nem akarlak elszomorítani de a legjobb mód a türelem!! :) Akkor fog megindulni amikor nem számítasz rá. :) Lazíts sétálgass néha . Nekem sem sex, sem tonic, sem lépcsőzés nem segített. pedig 41. hétre már teljesen ki voltam és amikor már feladtam és rábíztam akkor szépen megindultak a fájások és másnap reggelre megszületett a kisfiam :).
3 hós baba anyukája
Köszönöm a választ!
Nem aggódnék,ha nem kellene napokra befeküdnöm ezért kórházba...
Mért hagynak még mindig? Nekem 40+1-re indították, bár nem volt tökéletes az NST.
Elsőnél meg 40+5-re indult meg magától, pont aznap kellett volna befeküdnöm:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!