Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 41. hétben vagyok, semmit nem...

41. hétben vagyok, semmit nem érzek. Ajánlanátok valamit, ami segít beindítani a szülést?

Figyelt kérdés
Kinek mi vált be?
2013. jan. 27. 09:15
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Az ondónak van egy természetes szülésmegindító hatása. Tehát a legártalmatlanabb módszer a szex.
2013. jan. 27. 09:29
 2/14 anonim ***** válasza:

Én is a szexel próbálkoztam:) 1x sikerült, egyszer meg semmire nem mentünk vele.:)

Könnyű szülést.

2013. jan. 27. 09:34
 3/14 anonim ***** válasza:
Mi is próbálkoztunk a szexel, de már nagyon nem esett jól, és nem is használt:) Pedig a szülésznőm is javasolta:) Próbáltuk az alkohol-mentes bába koktélt is, a receptje fent van a neten:) Sok gyömbért tettem bele, de nem segített:) Sétáltam is, sokat, egyesek szerint ez segít, hát nem:) Végül 41. hétre, szülésindítással, zselé felhelyezésével kezdődött a vajúdás, majd oxitocint adtak, és így született meg a kisfiam:) Előtte egy éjszakára már bent voltam a kórházban, megfigyeltek, de magától nem indult be. Reggel 9-kor mentem be a vajúdóba, és délután egykor már meg is született a fiam:) Könnyű szülést, és ne aggódj:)
2013. jan. 27. 13:03
 4/14 anonim ***** válasza:

én is túlvittem,indítani kellett,szintén méhszájérleléssel,igaz egy napba telt míg meglett az eredménye :)

41+1 napon indították,nekem se vált be semmi

2013. jan. 27. 15:05
 5/14 anonim válasza:
lépcsőzés,bábakoktél,szex,meleg fürdő,pocak simogatása.homeós bogyók,
2013. jan. 27. 19:54
 6/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Úgy érzem,mi mindent megtettünk,de semmi nem vált be,nagyon jól érzi magát bent a kis herceg!

2013. jan. 27. 20:21
 7/14 anonim ***** válasza:

Nem akarlak elszomorítani de a legjobb mód a türelem!! :) Akkor fog megindulni amikor nem számítasz rá. :) Lazíts sétálgass néha . Nekem sem sex, sem tonic, sem lépcsőzés nem segített. pedig 41. hétre már teljesen ki voltam és amikor már feladtam és rábíztam akkor szépen megindultak a fájások és másnap reggelre megszületett a kisfiam :).

3 hós baba anyukája

2013. jan. 28. 20:36
 8/14 anonim ***** válasza:
előző vagyok ne aggódj ki fog bújni hamarosan könnyű szülést kívánok neked.
2013. jan. 28. 20:38
 9/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

Nem aggódnék,ha nem kellene napokra befeküdnöm ezért kórházba...

2013. jan. 28. 20:41
 10/14 anonim ***** válasza:

Mért hagynak még mindig? Nekem 40+1-re indították, bár nem volt tökéletes az NST.

Elsőnél meg 40+5-re indult meg magától, pont aznap kellett volna befeküdnöm:D

2013. jan. 28. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!