Ajánlanátok valakit (Székesfehérvár)?
Nekem nem volt fogadott orvosom csak szülésznőm. A baba farfekvéses volt, 37. héten megindult a szülés. Az ügyelet orvos Dr. Imre Ruben volt, fiatal, lelkes, barátságos, nagyon kedves. Császár mellett döntöttek. Bejött hozzám a szülőszobára, elmondott mindent nekem és a páromnak, mi fog történni. A műtétet Dr. Csetényi Zsolttal végezték. Mind a kettő nagyon nagyon normális volt. Az orvosom továbbiakban a Ruben maradt, minden nap bejött hozzám, megnézte hogy vagyok, átkötötte a sebet, beszélgettünk távolabbi dolgokról, 2. szülés stb... Azóta is ő az orvosom, nagyon meg vagyok elégedve vele.
Korábban nőgyógyászati műtétem volt szintén Székesfehérváron, az orvosom akkor a Rubliczky Levente volt, ő is nagyon rendes, alapos, mindent elmondott a műtétemmel kapcsolatban. Így őt is tudom ajánlani! Tel. számokat privátban tudok küldeni.
a dr.imre ruben van maszek rendelése?
én is nála szültem,mint ügyeletes orvosnál,és a továbbiakban is szeretnék hozzá járni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!