Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ajánlanátok valakit (Székesfeh...

Ajánlanátok valakit (Székesfehérvár)?

Figyelt kérdés
Olyan szülész-nőgyógyászt keresek, aki megadja a mobilszámát, ott van veled a szülésnél, mindenben segít, elmond mindent(nem kell mellé szülésznőt fogadni), mersz tőle kérdezni és jó szakember!!!! :)))) Mert Pesten állítólag ilyenek teremnek , Fehérváron meg még egyről sem hallottam, de nagyon keresném :))))
2013. jan. 5. 11:55
 1/3 anonim ***** válasza:
A szülészet főorvosa Dr. Hagymásy László. A Várkörúton rendel, van mellette állandó szülésznő, akivel a kórházban is és a magánrendelésén is együtt dolgozik. Szakmailag kiváló, alapos, figyelmes, elmagyaráz mindent, megnyugtat ha kell. Nála szülöm az első babámat. Összehasonlítási alapom nincs, de én nagyon meg vagyok vele elégedve!
2013. jan. 5. 15:35
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekem nem volt fogadott orvosom csak szülésznőm. A baba farfekvéses volt, 37. héten megindult a szülés. Az ügyelet orvos Dr. Imre Ruben volt, fiatal, lelkes, barátságos, nagyon kedves. Császár mellett döntöttek. Bejött hozzám a szülőszobára, elmondott mindent nekem és a páromnak, mi fog történni. A műtétet Dr. Csetényi Zsolttal végezték. Mind a kettő nagyon nagyon normális volt. Az orvosom továbbiakban a Ruben maradt, minden nap bejött hozzám, megnézte hogy vagyok, átkötötte a sebet, beszélgettünk távolabbi dolgokról, 2. szülés stb... Azóta is ő az orvosom, nagyon meg vagyok elégedve vele.

Korábban nőgyógyászati műtétem volt szintén Székesfehérváron, az orvosom akkor a Rubliczky Levente volt, ő is nagyon rendes, alapos, mindent elmondott a műtétemmel kapcsolatban. Így őt is tudom ajánlani! Tel. számokat privátban tudok küldeni.

2013. jan. 5. 22:01
 3/3 anonim ***** válasza:

a dr.imre ruben van maszek rendelése?

én is nála szültem,mint ügyeletes orvosnál,és a továbbiakban is szeretnék hozzá járni.

2013. júl. 3. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!