Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 41. hétben vagyok, semmit nem...

41. hétben vagyok, semmit nem érzek. Ajánlanátok valamit, ami segít beindítani a szülést?

Figyelt kérdés
Kinek mi vált be?
2013. jan. 27. 09:15
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Még a 42.hetet is képesek ezek megvárni...
2013. jan. 28. 22:07
 12/14 anonim ***** válasza:
7/11 vagyok Hidd el nálam nem hiszem hogy lehet rosszabb. 35-38-dik hétig végig bent feküdtem mert a méhszájam 2100 ra volt nyitva meg rengeteg jóslóm volt. Aztán hazakönyörögtem magam mert még a kicsinek nem volt minden bepakolva ( ahol én szültem ott mindent nekem kellett vinni a babának) meg teljesen depis lettem a kórháztól. Hiányzott a párom, nem volt étvágyam és az izgalom , minden este sírtam, úgy nyugtattam magam, hogy ezt a babáért át kell vészelni. :) Aztán 40.héten itt ahol én szültem kötelező befekvés van . Ráhúzott 1 hét+4 napot , de az nagyon rossz volt kijött rajtam 1 csomó kiütés elvileg a babától , nagyon ritka terhesség végén jelentkező dolog, és még telejöttem vízzel is. Hiába könyörögtem , hogy indítsák már meg mert nem birom tovább azt mondta mindenki , hogy 42. hétig várni kell. Az szörnyű volt mert szenvedtem is, vártam is , hogy végre túl legyek és magamhoz ölelhessem a kisbabámat és akikkel befeküdtem már hazafelé mentek mindenki megszült. Azt hittem nekem sosem jön el aztán már feladtam minden reményt és egyik délután szépen elkezdődtek a fájások és másnap reggelre megszületett a kisfiam. Én is rendbe jöttem. :) Kitartást neked is. :) És kivánom , hogy minnél előbb induljon meg a babuci magától mert az a legjobb :)
2013. jan. 28. 23:02
 13/14 A kérdező kommentje:

Nemrég volt részem pár nap kórházban nekem is. Azt a pár napot is csak végig sírtam és mivel ma fekszem be ismét,már napok óta szintén csak az állandó sírás van.

Nem hiszem el,hogy miért nem tudják megindítani,miért kell még várni.

Ez sem a babának,sem az anyukának már nem egészséges.

Mindenesetre köszönöm az együttérzést,a kedves szavakat...minden bizonnyal,legközelebb már én is boldogabban fogok írni,hiszen az azt jelenti,hogy végre újra itthon leszek,a babánkkal együtt!

2013. jan. 29. 06:24
 14/14 A kérdező kommentje:

41+1 voltam,amikor megcsászároztak.

Kisfiam lassan 4 hónapos! :)

2013. máj. 22. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!