Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Lehetséges úgy beindítani a...

Lehetséges úgy beindítani a szülést hogy mellszívóval elkezdem fejni az előtejet?

Figyelt kérdés

Barátnőm mesélte hogy a sógornőjének így sikerült beindítani a szülést, de ez lehetséges? Mert valaki mástól meg azt hallottam hogy a korai fejés csak fájásokat csinál, de a szülést nem indítja be. Valaki tud valamit erről?

39hkm

2013. máj. 22. 09:17
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez hülyeség. Egyedül a melled fog fájni tőle, meg gyenge összehúzódásaid lehetnek. Akkor indítja be, ha magától is elkezdődött volna max 1 napon belül (olyan, mint a szex...)
2013. máj. 22. 09:25
 2/4 anonim ***** válasza:
Ezt én is hallottam már de hogy menni az igazság benne az nemtudom...
2013. máj. 22. 09:44
 3/4 anonim ***** válasza:

persze akkor mindenki így tenné.

ez csak stimuláció.

nem ettől fog beindulni,

és ne fejd az előtejet,azt hagyd meg a babának,nagyon értékes a colostrum mielőtt beindulna a tényleges tejed.

2013. máj. 22. 10:50
 4/4 anonim ***** válasza:
82%
Nem tudom igazg-e,de akkor inkább ingereld a mellbimbót,az sem törvényszerű,hogy beinditja.De ne fejj,az kell a babának!!!
2013. máj. 22. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!