Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Természetesen vagy császárral...

Természetesen vagy császárral érdemesebb szülni?

Figyelt kérdés

Kedves olvasók! (Kezdeném azzal, hogy nem vagyok terhes!) Szeretném megkérdezni, hogy kinek mi a véleménye a szüléssel kapcsolatban? Hogy érdemesebb szülni?

A KESLENYEBB CSÍPŐJŰ NŐKNÉL NAGYOBB A KOCKÁZAT, HOGY ÉLETVESZÉLYES ÁLLAPOTBA KERÜLNEK?

Ha lehet olyan emberek véleményét kérdezném, akik tapasztalatból beszélnek ill. orvossal beszéltek. Szakértői vélemény!

Ezen kívül egyéni vélemèny is érdekel!

A HOZZÁSZÓLÁS VÉGÉN ÍRD ODA, HONNAN TUDOD AMIT LEÍRTÁL😂

Előre is köszönöm😘😘😘😘

2016. júl. 9. 18:16
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Végig olvastam az összes választ, és nagyon köszönöm mindenkinek!

Sokan írták, hogy nem a testalkattól függ, hogy "kijön"-e a baba. Tehát honnan tudhatom, hogy az én medencém elég széles lenne-e ahhoz, hogy kijójjön rajta egy baba? /Én is inkább "természetes" párti vagyok/ egyrészt, mert én is így születtem, másrészt mert azt hallottam, hogy az a varrat örökre megfog látszani!(De a második már csak külsőség! Nyilván ha én vagy a baba veszélyben vagyunk, mit nem érdekel engem a jól kinézés!...)

Azért tettem fel ide ezt a kérdést, mert ismertem egy nőt (nem tudom, hogy szült, de csak a szerencse választotta el az életétől, mert majdnem elvèrzett!😭 Szetencsére csak majdnem!)

...

Kiírok mèg egy kérdést az oldalra, hogy függ-e valamitől, hogy a baba fiú vagy lány lesz?

A válaszokat mégegyszer köszönöm!😙

2016. júl. 10. 09:31
 12/18 anonim ***** válasza:

kösz a lepontozást az illetőnek, kíváncsi vagyok mi nem tetszett...

9

2016. júl. 10. 12:15
 13/18 anonim ***** válasza:

Azért megtanulhatnál pontot tenni a kijelentő mondatok végére. Nem csak felkiáltójel létezik.

A baba neme pedig attól függ, hogy az apjától X vagy Y kromoszómát kap.

2016. júl. 10. 12:38
 14/18 anonim ***** válasza:
Természete szülésem volt, borzasztò volt, traumaként maradt meg. Ha második szülésre gondolok, görcsbe rándul a gyomrom😢. (Pedig szeretnek még egy babat)
2016. júl. 10. 12:48
 15/18 anonim ***** válasza:
0%
Volt egy súlyos oxigénhiánnyal született osztálytársam. Én a császárra szavazok, úgy is fogok szülni szeptemberben.
2016. júl. 10. 14:39
 16/18 anonim ***** válasza:
55%
Az unokaöcséim meg árván nőttek fel, utolsó, mert az édesanyjuk császár után septicus sokkban meghalt...
2016. júl. 10. 14:53
 17/18 anonim ***** válasza:
75%
Természetes úton szültem, 4200g-os babát, érzéstelenítés nélkül. 3 óra alatt megvolt, és a szülés után 4 órával már én is sétáltam. Ha nem fontos, én nem kérném a császárt.
2016. júl. 10. 15:32
 18/18 anonim ***** válasza:

16-os amit te írsz, sokkal ritkább, mint amit én írok, vagy bármilyen más, term.szülés utáni következmény. Fiatal orvosom van, ő is támogat ebben, ahogy nyugaton is eldönthetik az anyák, mit akarnak. A császárnak a babára nézve kevesebb következménye lehet, mint a term.szülésnek. Az, hogy az anyára esetleg több (bár erre semmi statisztika nincs), megint más. Engem nem érdekel, ha még sokáig fájni fog utána, ha a babám kinn van épen és egészségesen.

Ha nem lett volna a császár, lehet, az unokatesóid is ott maradnak. Vagy ők ott maradnak, anyuka túléli.

Mindig ott a HA.

Én a saját szempontomat írtam le, aki nem ért vele egyet, ne értsen, szíve joga, de ne akarjon kioktatni és megmondani a tutit.

2016. júl. 10. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!