Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mi van akkor, ha fogadott...

Mi van akkor, ha fogadott orvosom van, de nem várt kiadás miatt nem tudok pénzt adni a szülésért?

Figyelt kérdés
2008. szept. 28. 13:10
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Szia például hogy mégsem nála szülsz hanem ügyeletesnél.Neki nem kell pénzt adnod.Csak akkor ne szolj szülésnél hogy van orvosod.Szerintem mást igazán nem tudsz csinálni mivel a fogadott orvos elvárja a pénzét.
2008. szept. 28. 13:18
 2/16 A kérdező kommentje:
Igen, erre én is gondoltam. De attól is félek, hogy mi van akkor, ha pont ő lesz az ügyeletes?
2008. szept. 28. 13:27
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem mond meg neki, hogy ez van, és ezért az ügyeletesnél szülnél, mert ingyen nem várhatod el a segítségét. Így legalább korrekt, és max ha ő az ügyeletes, tudni fogja mért nem kap. Max viszel neki egy üveg piát, vagy egy kávét.

Judy

3 hós és 2 éves kisfiúk anyukája

2008. szept. 28. 13:31
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Elsö vagyok én ugy tudom ha ő ügyel akkor nem ugy van ott mint a magán dokid mivel ügyel igy bárkinek le kell vezetnie a szülést .Mikorra vagy kiirva?Mert ha van még pár heted akkor nem mész hozzá több akkor rájön valoszinüleg hogy már nem az orvosod és akkor minden ok.Vagy szolj neki te hogy ez a helyzet.
2008. szept. 28. 13:36
 5/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. 33 hetes vagyok. Megpróbáljuk összekaparni a pénzt, de nem biztos, hogy sikerül. Konkrét árat nem mondott. Szerintetek mennyi a legkevesebb, amit fogadott orvosnak adhatok?
2008. szept. 28. 13:38
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Szia nekem is fogadott orvosom van ő 25-30 ezret szokott kapni mivel neki sincs tarifája ha ennyitek van szerintem jó ugysem fogja azt mondani hogy kér még hozzá:))elsö voltam
2008. szept. 28. 13:42
 7/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm:) Annyit talán össze tudunk szedni.
2008. szept. 28. 13:49
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én is 30-at adtam.

Judy

2008. szept. 28. 13:58
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Szia.Szerintem, ha fogadott is az orvosod, és már régóta hozzájársz, akkor is levezeti a szülést, ha éppen nem lesz rá pénzetek.Nekünk is így volt, és utánna adtunk neki, kb,amikor vissza kellett mennünk hozzá a babával a 6 hetes kontrollra, ja és egy jó pécsi orvosról van szó.Most a második babánkat várjuk, de most se állunk jobban anyagilag,és kb.20 ezert tudunk neki, adni, igaz, valaki ennél többet szokott adni, de hát nem vagyunk egyformák, és nem keresünk egyformán, és attól függetlenül le vezeti a szülést.Én pécsi árat mondtam, nem tudom, más orvosnnál mennyi?
2008. szept. 28. 14:05
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Állítólag egy kezelés tízszeresét illik adni szüléskor a fogadott orvosnak. Tehát ha egy magánrendelésen háromezret kér, akkor harmincat adsz, ha hatezret, akkor hatvanat... Mondom, állítólag. Hogy aztán mit várnak el, azt nem tudom. Az a baj, hogy sok kismama igencsak magasra teszi a mércét (van, aki minden komment nélkül 80-at, 100-at is képes adni), az ilyenhez is biztos könnyen hozzászokik a doki. Pedig tőlem szokhat, mert nekünk is külön pénzt kell rá gyűjtenünk, én harminc-negyvennél tuti nem tudok többet adni.
2008. szept. 28. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!