Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogyan lehet feldolgozni a...

Hogyan lehet feldolgozni a császármetszést?

Figyelt kérdés

2,5 hónapos,egészséges,gyönyörű a kisfiam és csak ez számít.

Mégis mikor hallom,hogy más milyen hamar szült spontán egyszerűen sírva fakadok.

Ngaoyn szerettem volna rendesen szülni...

2008. szept. 27. 20:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Én is császárral szültem, és nekem is vannak néha ilyen gondolataim. De akkor hálát adok azért, hogy így történt, mert lehetett volna rosszabb is! Annyi tragédiáról hallani! Egészséges a baba, és ez a lényeg! Szerintem semmi sem történik véletlenül, ennek is meg volt az oka! Ilyenkor azzal szoktam még magam vígasztalni, hogy 1. a babám sérülhetett volna (nálam a nyaka körül volt a zsinór és nagy volt a baba a medencémhez képest), 2. lehet, hogy NAGYON fájt volna a hüvelyi szülés, és az hagyott volna bennem túl mély nyomot (ismerek olyat, akinek ezért ment tönkre a nemi élete), 3. odalent ugyanolyan maradtam - és ez jó, 4. ha jönnek az időjárási frontok, nekem a hasam fáj(hat), a barátnőimnek pedig a gátmetszés. Aztán ott van az aranyér probléma és még sokminden más, normál szülésből adódó szövődmény. Akkor már inkább a császár! Különben is, ritka, hogy valaki könnyen és gyorsan tud szülni, a legtöbb nő 10-18 órákat vajúdik! És honnan tudod, hogy mit hallgat el az, aki a rövid és spontán szülésével dicsekszik... Ráadásul régen, amikor még nem tartott itt az orvostudomány, lehet, hogy mi vagy a babánk nem élte volna túl a szülést, tehát nagyon szerencsések vagyunk! És hát senki sem lesz attól kevesebb, hogy császárral szült, mi is ugyanolyan hősök vagyunk, sőt!! Nekünk ugyanúgy el kellett látni egy kisbabát, pedig sokkal tovább tartott a felépülésünk - és sikerült! Biztosan hamar túlleszel rajta, én drukkolok! Most is megölelheted a kisfiadat, úgy, mintha először tennéd! :) Nekem minden reggel ilyen a kislányommal! :))
2008. szept. 28. 21:57
 12/15 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán ne bánkódj azon, hogy császárral szültél, hanem örülj, hogy gyönyörű, egészséges gyereked van. A kapcsolat ugyanúgy kialakul a kicsi és az anya között, mint a természetes szülésnél. Aki pedig azt mondja, hogy csak az az igazi anya, aki úgymond "megszenvedett" a gyerekéért hüvelyi szüléssel, borzasztóan ostoba.
2011. ápr. 25. 15:32
 13/15 A kérdező kommentje:

:)

Köszönöm, én is így gondolom.

Azóta már várjuk a tesót,aki októberben érkezik, remélem apás szüléssel.:)

2011. ápr. 25. 19:24
 14/15 anonim válasza:

Gratulálok :)Sok szerencsét és nagyon sok boldogságot kívánok :))

15:32-es voltam

2011. máj. 21. 18:06
 15/15 A kérdező kommentje:
Nagyon aranyos vagy úgy lesz, hasonló szépeket Neked is!:)
2011. máj. 21. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!