Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 37 hetes kismama vagyok ma...

37 hetes kismama vagyok ma hajnalban erős folyásra ébredtem, majd elmúlt. Pontosan honnan tudom, hogy a magzatviz szivárog e?

Figyelt kérdés
Reggel megint volt folyásom föleg pisilés után.A szülésznőm azt mondta ha átázik a betét akkor magzatviz ha nem akkor csak erős folyás ami ilyenkor a tágulástól lehet. Fájásaim nincsennek.Megindulhat fájások nélkül igy a szülés? Pontosan honnan tudom hogy a magzatviz szivárog e?
2008. szept. 27. 14:29
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Én nem érzem, hogy folyik, csak egyszerűen átázok. De irtó sokat járok WC-re, mert sűrűn kell pisilnem. Első babánk, és hát nem is igazán tudom, mit kell érezni ilyenkor.
2008. szept. 27. 15:41
 12/18 A kérdező kommentje:
Én is kedden mentem volna dokihoz de igy holnapra behivott a szülésznő.Csak attól félek hogy nehogy a magzatviz legyen és ártsak a babának,hogy nemtudom megkülönböztetni a folyástól.Te hol szülsz?
2008. szept. 27. 15:46
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok.Nekem azt mondta a doki,hogy ha szivárog,az folyamatos!Nem reggel v. este stb.És akkor irány a kórház,a fertőzés miatt.Nekem is van vízszerű folyás,de ez normális.37.hetes pocis
2008. szept. 27. 15:56
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

sziasztok

nyugi!!!

nekem elfolyott a magzatvizem (mindenféle fájás nélkül).az folyamatosan folyik,mintha pisilnél, de nem keverhető össze a bepisiléssel.sőt nekem egy "pukkanással" kezdődött a pocimba és utána kezdett folyni.(ezt a pukkanást többen is mondták, hogy érezni.)és végig a szülésig folyott.egy idő után már véres is lehet.(11kor folyott el és 1körül már véres volt (halványan,rózsaszínes)

de beszéljetek a dokival, mert van olyan is hogy csak szivárog.el nem fogy, mert állítólag termelődik újra, de ekkor nagy a fertőzés veszély.

sok sikert

8hetes kisfiú anyukája

2008. szept. 27. 16:36
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

utolsó vagyok.

még a negyedik válaszolónak:

igen a folyás lehet annyi, hogy átázzon.nekem annyi volt az utolsó hetekben.én is folyamatosan azon izgultam, hogy nem a víz folyik-e?!!!de amikor az folyott azt aztán tényleg éreztem,összetéveszthetetlenül.

2008. szept. 27. 16:39
 16/18 A kérdező kommentje:
Köszi a megnyugtató válaszokat.Holnap reggel megyek a szülésznőhöz remélem nem lesz gond.
2008. szept. 27. 18:11
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
na,mi volt a szülésznőnél?
2008. szept. 29. 09:44
 18/18 A kérdező kommentje:
A magzatviz szivárgott,igy 3 óra mulva megszületett a kisfiam. Ma jöttünk haza a kórházból. Mindenkinek ilyen gyórs szülést kivánok. És köszönöm az érdeklödést.
2008. okt. 1. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!