40 hetes kismama vagyok 7-8percenként erős fájások jönek elő ami tart fél percig.. Lehet hogy már szülni fogok?
Figyelt kérdés
A két fájás között nem nagyon érzek semit ,de ha el telik a hét perc és jön a fájás az nagyon fáj.Hívjam az orvost?vagy még várjak.2008. nov. 4. 18:11
1/12 anonim válasza:
Szia!
Figyeld, hogy sűrűsödnek-e a fájások vagy az idejük hosszabodik fél percnél, mert akkor valószínűleg nem jóslófájások és hívhatod a dokid.
Mióta jönnek a fájások?
üdv. Csilla
2/12 anonim válasza:
Szia szerintem valoszinü ha 5 percenként jönnek folyamatosan indulj el a kórházba de ha messze van hivd az orvosod szerintem biztosan szülni fogsz készülödjél nyugalom ne félj.Könnyü szülést
3/12 A kérdező kommentje:
Délután 4 orakor kezdőtek a fájások erősebb mind mikor megjön a menszesz joval.De a két fájás közöt csak ennyén érzem a fájást derekamnál .De jön a 7 vagy 8 perc akor kész vagyok.
2008. nov. 4. 18:20
4/12 anonim válasza:
Szerintem valószínűleg ez már a szülés, az nem gond ha 2 fájás között nem érzel semmit. Az első babánál azt szokták javasolni, hogy 5 perces fájásokkal induljanak a kórházba.
Ne idegeskedj. Sok sikert a szüléshez és a babához.
Szerintem felhívhatod az orvost és majd megmondja, hogy mi a teendő.
üdv. Csilla
6/12 anonim válasza:
Szia!
Felhívtad az orvosod? Mit mondott?
Csilla
10/12 A kérdező kommentje:
Sziasztok!!!Köszönöm a válaszokat most jutotam a géphez.Az nap meg szültem éjjel 23/07-re kisfiam lett sulya 4kg-ram hossza 54cm-er.4orát vajudtam,de nem volt vészes ki lehetett bírni.ÜDV:Egy 1 hetes baba anyukája.
2008. nov. 12. 18:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!