35 hetes kismama vagyok és már napok óta erős alhasi görcseim vannak,olykor bele-bele nyíllal is. Mindenem fáj.Nagyon félek.Mennyi a valószínűsége annak, hogy megindul a szülés?
A dokid nem mondta,hogy szedj magnéziumot?Mert igazat megvallva még korai lenne szülés.Próbál kicsit mozogni,hátha elmúlik,ha nem,akkor menj el orvoshoz,biztos ami biztos.
Én per pillanat is hasonlóakkal küzdök,de ma/holnapra vagyok kiírva :-) kitartás
Pihenj sokat, hátha jobb lesz. Én is ennyi idős vagyok, nekem is erős jóslóim vannak, néha két-három napig nagyon gyakran, majd egy-két napig alig. Nekem eddig mind a szülésznő, mind a doki azt mondta, hogy ez teljesen normális már ennyi idősen, amíg nem görcsölök erősen (most kérdés, hogy kinek mi az erős), addig ne izguljak. Ha viszont igen, akkor menjek be a sürgősségire és megnéznek.
Neked is ezt javaslom, legalább megnyugszol.
A magnézium szedésre én azért nem bátorítalak, mert eddig nekem orvostól a gyógyszerészen keresztül a kismamatársakig mindenki azt mondta, hogy a 35. héttől nem lehet szedni. (Igaz, én előtte sem szedtem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!