5-10 percenként bekeményedik, feszül a hasam. Szülni fogok?
a 36. héttől nem baj ha megszületik elvileg. Én 38 héten szültem. nekem is előtte sokszor volt ilyen tapasztalatom mint neked. rengeteget keményedett, volt hogy már indulni akartunk.
szerintem mutasd meg magad dokinak, nehogy elkedj kinyílni. vagy pihenj sokat, vagy vegyél egy nem túl meleg fürdőt. a meleg jót tesz, ellazít. de ne legyen forró!!!
minden jót neked.
igen ezek joslófájások.
DE ha a keményedés rendszeres 10percenként jön,az már az igazi is lehet.Ha folyamatosan mondjuk 1órán keresztül rendszeres időközönként keményedsz,irány a kórház.persze ez még abba is maradhat,nekem is voltak joslófájásaim(34.héttől),már volt olyan hogy indultunk a kórházba és abbamaradt.aztán a 39.héten minden fájdalom nélkül elfolyott a magzatvizem és 6óra múlva meglett a kisfiam.
szóval, a békesség kedvéért, ha rendszeres lesz menj a kórházba, vagy az orvosodhoz.
boldog még minimum 2hét babavárást
8hetes kisfiú anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!