Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Előfordulhat az, hogy valaki...

Előfordulhat az, hogy valaki az 1. szülésnél nagyon sokat vajúdik és nehezen tágul, a 2. szülés pedig pár óra alatt megvan?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 12. 20:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
54%

Igen.

Az első lányomat 8 óra alatt szültem meg a másik lányomat pedig csak 2 óra alatt.

2010. ápr. 12. 20:27
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Az első lányommal hajnalban kezdődtek a fájások, hatkor mentünk be a kórházba, és este hatra született meg, a második jött mint a rakéta, hajnalban kezdődtek a fájások, reggel nyolckor született. Pedig jóval nagyobb volt a második baba.
2010. ápr. 12. 20:52
 3/11 anonim ***** válasza:
54%
A tapasztalatok ezt mutatják. És a második,illetve többedik szülésnél erősebbek az utófájások,és a vérzés is tovább tarthat. Nekünk a védőnő is mondta ezt (már ami a vajúdásra vonatkozik),amikor kijött "terepszemlére". Nálunk speckó majdnem fordítva volt:az első 1óra 57 perc,a második majdnem 3 óráig tartott.
2010. ápr. 12. 21:29
 4/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Ezek szerint van remény, hogy legalább egy számjegyű legyen a vajúdott órák száma :)

2010. ápr. 12. 21:42
 5/11 Nikcsi ***** válasza:
54%
Az elso 30 ora volt az elso fajastol szamitva, a masodik 10. Nekem mar ez is nagyon jo volt! :)
2010. ápr. 12. 23:52
 6/11 anonim ***** válasza:
Igen, elõfordulhat. Én ugyan a másodikat sem pár óra alatt szültem meg, de az elsõvel összehasonlítva nagyon rövid szülés volt :) Az elsõ babámmal 38 órát vajúdtam, a kislányom pedig 9 óra alatt megszületett.
2010. ápr. 13. 11:15
 7/11 anonim ***** válasza:
Első szülés kb 14 óra, második 2. Azonos súly (3610 és 3630 g) de az elsőmnek picit nagyobb buksija volt. (36 cm, a kicsink meg csak 35) A 2. kimondottan könnyű szülés volt, egy óra múlva már vígan mászkáltam és babáztam. Egy egész pici gátmetszés kellet ugyan, de nem is éreztem utána. A többedik szülés az esetek nagy részében könnyebb, gyorsabb, mint az első.
2010. ápr. 13. 13:14
 8/11 anonim ***** válasza:

1. 30 óra

2. 8 óra

3. 6 óra

2010. ápr. 14. 10:30
 9/11 anonim ***** válasza:

Kedves Kerdezo!

En is ebben remenykedek.

Az elso babaval. 25 orat vajudtam.Ugyan meg nem vagyok terhes de hamarosan szeretnenk kistesot.

Bar lehet,hogy ugy jarok mint anyukam.

Az elso baba neki 16 ora volt a masodik(en) meg 20 ora.

De en is orulnek neki,ha mar 10 ora alatt meglenne majd a masodik.

9 honapos kisfiu anyukaja

2010. ápr. 14. 20:06
 10/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen nektek is a válaszokat!

Utolsónak: igen, én is nagyon reménykedem, mert még csak a 4. hónapban vagyok, de most rettegek a szüléstől! Dehát nekünk is lehet egyszer szerencsénk :))

2010. ápr. 14. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!