Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Faros baba esetén normális,...

Faros baba esetén normális, hogy 38. hétre beprogramoznak császárra?

Figyelt kérdés
Másoknál is így volt? Abban a hitben voltam, hogy megvárják az utolsó pillanatot, hátha... De így esély sincs az utolsó pillanatra nem?

2016. jún. 9. 19:23
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:

Én nem pontoztam le senki válaszát. Azt hogy kell?

Úgy látom, ahány doki, annyi nézőpont. Egyébként a dokim a kórházban pont a szülész főorvos, lehet azért sem vállal semmi kockázatosat.

Egyébként a baba elég mozgékony úgy látom. Nagyon bízom benne, hogy befordul még.

2016. jún. 10. 08:44
 22/32 anonim ***** válasza:

Ha még ficánka akkor simán befordulhat még! Szurkolok!

Az én babám ferdézett folyamatosan...hol jobbra volt a feje hol balra. Aztán szépen leszállt, a 37. Heti ultrahangon már beilleszkedett a koponyája a medencebemenetbe, reméljük a tiéd is így tesz!

OFF:

A lepontozás úgy történik, hogy haszontalannak vagy semmlegesnek értékeled a választ, de biztos vagyok benne hogy nem rajtad múlt kérdező, mert ilyen százalékokhoz több embernek kell értékelni. Különösebben nem izgat a dolog, csak rácsodálkozok néha, hogy egyesek mennyire esztelenül pontoznak. (Pl. Klasszikus nem lehet rá haszontalant válaszolni divatkérdések, pl. Hogy tetszik e egy babának választott név. Vagy tetszik vagy nem tetszik...a kérdező pont erre kíváncsi,nem?)

Nem offolok tovább, inkább szurkolok! Könnyű szülést!

2016. jún. 10. 10:36
 23/32 anonim ***** válasza:

En a helyedben elso korben egyszeruen megkerdeznem az orvost, hogy miert a 38 hetet talalja jonak programozott csaszarra.

Elso faros babanal nem biztos, hogy firtatnam a csaszart, de teny, hogy lenne meg ket het hatra. Ha nincs indokolt oka (oregszik a lepeny, rossz az aramlas, veled van gond), akkor nem kell sietni ennyire.

Az is lehet, hogy valami vanalis oka van a korai idopontnak. Pl sok kismama alig varja, hogy megszuljon, lehet, hogy ezzel kedvezni akart neked, hogy ne kelljen sokat varni. Esetleg mas kismamak epp igy szoktak kerni.

Vagy talan azt koveto hetekben szabin/kepzesen lesz, esetleg sok mar a betervezett munkaja???

Szoval erdemes megkerdezni nyiltan, mert ha ilyen banalis okok miatt adott igy idopontot, akkor en kernem a helyedben, hogy varjon meg.

De ha normalisan meg tudja indokolni, akkor meg te is konnyebben elfogadod.

Maganorvos, azert fizetsz, hogy figyeljen rad. Egyaltalan nem ciki felhivni es megkerdezni.

Neki kellett volna ezt elmondania magatol akkor, amikor az idopontot adta.

2016. jún. 10. 11:27
 24/32 anonim ***** válasza:
91%

Engem is lepontoztak, mert azt irtam, hogy nem érdemes az orvossal "vitatkozni"

Ezt a szót direkt raktam idézőjelbe.

Egy orvos jobban tudja, mint bármelyik hozzászóló.

Nekem se mondta meg az orvos, hogy kétszer a fiam nyakán van a köldökzsinór és a méhlepény se működött már rendesen. (nem akarta, hogy ezzel idegesítsem magam).

Ezért döntött úgy, hogy hamarabb császároz, amin én is meglepődtem,de rá bíztam, hisz ez a munkája

2016. jún. 11. 00:05
 25/32 A kérdező kommentje:

Képzeljétek, ma voltam UH-n és a baba befordult. Most már fejvégű. :)

Egy természetgyógyász segített tegnap este láb- és medencemasszírral, illetve csakrakezeléssel, aztán hazafelé a kocsiban éreztem nagyon erős mozgolódást és ma reggel már fejen állt a babám. :) Tiszta happy vagyok!!!

2016. jún. 12. 12:28
 26/32 anonim ***** válasza:

Szuper!

:)

2016. jún. 12. 13:14
 27/32 anonim ***** válasza:
:)
2016. jún. 12. 17:32
 28/32 anonim ***** válasza:
Örülök :) Hogy vagytok?
2016. jún. 16. 16:40
 29/32 A kérdező kommentje:
Jól vagyunk. Még mindig egyben. :) Jövő hét vasárnapra vagyok kiírva, szóval még egy hét. Mióta fejjel lefelé van, boldog és nyugodt vagyok. Alig várom, hogy beinduljon a szülés és lássam a pindúrt. :)
2016. jún. 26. 15:18
 30/32 anonim ***** válasza:
Ez jó hír :) Írj ha megvan a babó.
2016. jún. 27. 20:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!