Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mennyit fizettek a fogadott...

Mennyit fizettek a fogadott orvosotoknak a szüléskor? (Magánrendelésen már otthagytunk egy vagyont. )

Figyelt kérdés
2010. ápr. 11. 22:05
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

terhesgondozás: alkalmanként 8000 doki, 8000 uh, a ctg a végén 5000 volt

még nem szültem meg, de 80 000-et fogunk adni, szülésznőnek meg 30 vagy 40 ezret

2010. ápr. 12. 11:38
 12/20 anonim ***** válasza:
25%
és még azt mondják nemjól él a Magyar ........mért nem költitek inkább a gyerekre ezeket a pénzeket!
2010. ápr. 12. 11:58
 13/20 anonim ***** válasza:

Nekem nem volt fogadott dokim, és nem adtam senkinek semmit, pedig jó tapasztalataim voltak. De vannak elveim és inkább én is a gyerekeimre költöm azt a pénzt.

Pl. ez a 8 eFt-os magánrendelés nagyon durva, azért már két pár cipőt vehetek a gyerekeimnek. Melyik is éri meg jobban?

2 gyerekes anyuka

2010. ápr. 12. 12:36
 14/20 anonim ***** válasza:
Magánrendelés 5000Ft/alkalom, szülés 30.000Ft. Nem tudtunk volna többet adni, hiába volt nagyon kedves a doki.
2010. ápr. 12. 12:50
 15/20 anonim ***** válasza:
Ti hol találtok 5eFt-ért dokit?! Én csak 10eFt-osokba botlom! Most ennyit fizetek havonta, a végén tartok, most már csak 5eFt (hetente...). A szülés a tízszerese, tehát 100.000 Ft. A lányomnál 2 éve 8eFt volt, a szülésért 80.000 Ft-ot adtunk. De megérte, mert végül császározott, és megmentette a gyermekemet. Utána is bejött párszor megnézni minket, ezért is bízom magam rá újból. Rengeteg pénz, igaz (férjem szívja is a fogát), de annyi rémtörténetet hallottam már, hogy inkább fizetek, és nyugodtan rábízhatom magam. Több gyereket úgysem tervezünk...
2010. ápr. 12. 13:44
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
nem értem miért kell lehurrogni azt, aki magénrendelésre jár. A kérdező is ezeket az embereket szólította meg, akiknek fogadott orvosa van! Egyébként megmiért fáj egyeseknek, ha valaki megteheti, hogy magénrendelésre járjon, és még mellette a gyerekre is költsön! Én azért járok többek között magénrendeésre, mert sajnos nagyon rossz tapasztalataim vannak a múltból az sztk-val, így nem mernék megkockéztatni egy babát, hátha elcsesznek valamit a terhesség alatt! Persze tisztelet a kívételnek vannak rendes, jó orvosok sztkban is! Illetve sajnos hallottam olyat is, akinek volt pénze magénrendelőt nyitni, de béna orvos volt... szóval jól körül kell nézni! Amugy, hogy a kérdésre is feleljek 80 000 et adunk a szülésre!
2010. ápr. 12. 16:17
 17/20 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
2010. ápr. 12. 17:05
 18/20 anonim ***** válasza:
Rendelésen ötezret hagyok ott alkalmanként, de mivel még nem szültem, nem tudom, mennyit fogok adni utána. Azt mondta, amennyit én gondolok. Szerintem ezt előre eldönteni butaság lenne, sok múlik azon, milyen lesz a szülés, mennyiben lehet számítani az orvosra, esetleg a szülésznő csinál szinte mindent. Egyáltalán, mikor ér be, nem szeretném, ha a korábbi szülésemhez hasonlóan a fogadott orvosomat csak az utolsó félórában látnám, kilőve így az epidurális érzéstelenítés lehetőségét is.
2010. ápr. 12. 19:09
 19/20 anonim ***** válasza:
4 hetente jártam a dokimhoz mag.rendelésre és 6000ft-ot fizettem neki,szülésnél pedig 40000ft-ot mert ennyi fért bele,a szülésznönek meg egy 10-est.Kicsit sokallom a 100000ft-at de mondjuk van bör a pofájukon az orvosoknak is elfogadni ezeket az összegeket.Azzal sem értek eggyet,hogy nem fogadok orvost mert sajna a mai világban nem egyszerü olyan ügyeletes dokit találni vagy kifogni aki szivét-lelkét kiteszi a vajúdó anyukáért és nem is vár el tölle semmit.3 barátnöm szült az elmúlt 2 évben különbözö korházakban és eggyiknek sem volt fogadott orvosa,nemakarom mondani,hogy nagy ívben sz...ak a fejükre és mindeggyik megszenvedte a szülést.Az eggyiknek pl plasztikázni kellett a hüvelyét szülés után,a másik 24 óra vajúdás után császáros lett és majdnem ottmaradt magas vérnyomás miatt,a harmadiknak meg oxigénhiányos lett a babája mert nem figyelték a ctg-ét rendesen és csak 2 óránként néztek rá.H-át már csak ez miatt is megéri orvost fogadni szerintem,dehát mindenki maga dönti el mit engedhet meg magának és mit nem.
2010. ápr. 12. 22:51
 20/20 anonim ***** válasza:
szerintem ez megyefüggő én Kisvárdán 20000 adtam a dokinak azt is megköszönze!a szülésznőnek 5000 nagyon kedves volt végig!hát akkor?
2010. ápr. 13. 07:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!