Vajudas alatt ihatsz, ehetsz valamit?
Figyelt kérdés
Mondjuk aki 10-15 orakat vajudik nem ehezik meg? Vagy kisebb gondom is nagyobb lesz annal hogy ezen gondolkozzak majd? :D2016. jún. 3. 13:45
1/11 anonim válasza:
Inni lehet bőséggel, enni nem tanácsos. Amikor én voltam, engedték az evést azzal a kitétellel, hogy vissza is jön. Hát úgy volt.
2/11 anonim válasza:
Nekem 26 órás volt az első szülésem, de csak az utolsó 8 óra volt intenzív, akkor már nem ettem, csak vizet ittam, nem hánytam.
3/11 anonim válasza:
Nekem tilos volt bármit enni innivalót magamhoz venni, csak szolocukrot szopogattam el két darabot. 11 órát vajudtam, normál szülésem volt. Őszintén szólva nem érdekelt a kaja szülés közben :)
4/11 anonim válasza:
Nálunk nem lehet se inni se enni, nagyon sokáig vajúdtam,éhes nem voltam,de nagyon szomjas voltam már a végén,teljesen kiszáradt a szám, nem ihattam, egy nedves gézt adtak,hogy azzal nedvsítsem a szám.
5/11 anonim válasza:
Nálunk lehetett inni is és enni is... De én egyiket se tudtam, olyan rosszul voltam, én hánytam is... :D
6/11 anonim válasza:
Nálunk sem enni sem inni nem lehetett. Citromot nyalogattam, az jól esett, az evés eszembe sem jutott.
7/11 anonim válasza:
Hát èn szo jas is voltam meg èhes is. Ettem is, ittam is vègig, szendó, keksz, tea. Mondjuk nekem egyáltalán nem fájt semmi, 15 perc kivételével. Míg nem jött a kitolás videókat néztünk, meg zenét hallgattunk a férjemmel iPaden ès közben folyamatosan nassoltunk. :)
8/11 anonim válasza:
Nálunk nem lehetett se enni se inni. Hát én bizony éhes voltam, mondanom se kell 16 órát vajúdtam. Megszületett a kislányom megkérdeztem jól van e a második kérdésem már az volt ehetek e. Este 10kor mekis zacskoval a hasamon toltak be a szobába.
9/11 anonim válasza:
Inni lehetett, az evés eszembe sem jutott, nem tudom lehetett volna-e
10/11 anonim válasza:
csak szolocukrot engedtek enni. inni ihattam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!