Ki hány óráig vajúdott?
24 óra volt az egész de ennek kb a fele pont olyan gyenge volt, mint a jóslófájás, csak erősödött zuhany után, igaz lassan de sűrűsödött is. Este 10-kor már igencsak megéreztem őket és másnap délelőtt 10-re született meg a baba.
A fájásmérőt lerugta állandóan vajúdás alatt, nagyon sokat mozgott 2 fájás között. Kitolás közben már nem.
Összehúzódás alatt persze, kemény a pocak.
Első gyerek: 26 óra, ebből az utolsó 6 óra a durva rész, 5 óra 2 percesekkel
Második gyerek: kb. 4 óra, fél óra után már a durva fájások
Harmadik gyerek: 1óra 40p, az első három fájás 10 perces volt, még visszaaludtam közben.
Nekem fájások közben kemény a has és nem mozog a baba (nem is tud, mert ráfeszül az egész méh), a véghajrában nekem sosem tűnt fel, hogy nagyon mozgott volna két fájás között.
A negyedik most útban van, kicsit izgulok is, hogy ha "még gyorsabb lesz", nem érünk be, de azért reménykedem egy szép szülésben, bár még odébb van. :)
Az viszont hozzá tartozik, hogy a "gyorsabb" szüléseimet mindig megelőzte heteken át tartó jóslózás, néhol nagyon kitartó, volt hogy 3-4 órán át 5 percenként, és sok derék fájás, szóval én az utolsó heteket nehezen viselem.
utolsó
Köszönöm az eddigi hozzászólásokat! :)
Hát, nekem végig kemény volt a hasam, nem csak a fájások alatt. A baba meg nonstop mozgott, de tényleg, még a fájások alatt és a kitolásnál is. Érdekes, a nagyobbik lányom viszont szinte egyáltalán nem mozgott és a hasam is alig lett kemény. Mondjuk ő 3x gyorsabban megvolt, mint a kicsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!