Ki hány óráig vajúdott?
Figyelt kérdés
És mennyi volt belőle az igazi "fájós" rész? Nektek is kemény volt a hasatok vajúdás alatt? Mennyit mozgott a kicsi és mikor? Fájások között vagy alatt? Esetleg kitolásnál?2016. máj. 16. 19:59
11/18 anonim válasza:
Elsőnèl 3, màsodiknál 2 óràt, az utolsó óra volt a durva. Azon kívül hogy marhára fájt semmire nem emlékszem, nem is figyeltem hogy mozognak-e
12/18 anonim válasza:
Szia!
Magzatvíz elfolyásától 6 óra múlva lett meg. De ahogy elment a víz kapásból 5 perces fájásaim lettek.
Igen,kemény volt a hasam,bár én nem éreztem csak a szülésznő mondta.
Egyáltalán nem mozgott közben.
Nekem azért 3 óra biztos volt a fájdalmasabb rész.
Kitolás könnyen ment,maximum 5 perc volt. Mikor kint volt a feje a következő nyomás olyan erősre sikerült, hogy alig tudták elkapni. Szinte kirepült. :-)
13/18 anonim válasza:
18 ora, ebbol 8 ora telt el 2 percesekkel....nem tágultam, itt meg nem adnak semmit..hagyjak a saját medreben a dolgokat...orvost az egész terhesség és szulés alatt és utana sem láttam. "fejlett nyugat"
14/18 anonim válasza:
Nekem az igazi ko kemeny vajudas az burok repesztes utan volt kb. 4 oran at tartott mig ki nem bujt! Ha szules elott valaki azt mondja bekem h a kemeny fajdalmai "csak" 4 oraig tartottan akkor legyintek eggyett h ahhh azt kibirom! De most h mar eltelt 4 honap mai napig vissza gondolok es rosszul vagyok! Akkor fajdalnaim voltak.... Szornyu volt! Soha veget nem erobek tunt! A kitolas konnyeb... Ahoz sok ero kell! A nyomashoz! Am az egesz vajudasom kb 20 ora volt! De elotte 2 napig rohangaltunk a korhazba... H na most szulunk... Mondig haza enedtek 3. nap mar bent tartottak... Este kb 6-7 fele mentunk be reggel 4.15 renlett meg a lanyom... Mozgott am vegig! Fajasok alatt nem tudom... Nem ereztem! Fajasok kozt rugdosott kitolasnal ugyszint nem ereztem szerintem akkor nem...
15/18 anonim válasza:
3 napot otthon, majd a kórházban intenzívebb lett, kb 3 órát tartott.
16/18 anonim válasza:
Első kisfiamnál 2 órát,a picinél pedig talán 1 órát.Mindketten nagyon gyorsan születtek,a vajúdás pedig nagyon intenzív volt.Baromira fájt!😊A kitolás sokkal sokkal könnyebb volt,mindig még is nézem róla videót 😁
17/18 anonim válasza:
11 óra.Ebből 4-5 óra volt kemény,akkor kaptam az oxit,az előtte lévő órákban csak menzeszszerűen görcsölgettem.
Nem emlékszem,hogy kemény volt-e a hasam,de a lányom nem nagyon mozgott.Egyszer mozdult meg,de az baromira fájt arra emlékszem.
18/18 anonim válasza:
Én 7 órát vajúdtam, abból olyan 1-1,5 óra volt nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!