Miért kellene befeküdnöm, ha a szülés nem indul a kiírásig? Milyen lehetőségeim vannak?
mindenképp azt teszem, amit mondanak! A kisfiam az első!!!
:-) csak azt hittem, hogy a 41.héttől kell befeküdni...
Elvileg a 40.betöltött hét után az orvos felelős a babád és a te egészségedért!
Én is 40+5naposan feküdtem be:-(Kicsit tényleg rossz a várakozás dehát a baba érdekében ezt ki lehet bírni!
Én mindkét fiammal 40+0 voltam,amikor befektettek.
Minden nap reggel és este ctg volt.Kétnaponta OPT, ami ilyenkor már lényeges! OPT után pedig méhszájvizit.
Nekem szerencsém volt, mert jó szobatársakat fogtam ki,és így telt az idő.
Nem kell mindenhol befeküdni!
Nekem azt mondták, hogy be kell mennem minden nap, hogy megnézzenek (nst, stb), vagy feküdjek be, ha nem tudom megoldani.
Megoldottam. Inkább bejártam. A kiírás után 9 nappal spontán indult be a szülés.
Szia!
Nálatok is Apás-szülés lesz? Melyik kórházban fogsz szülni?
Én Pesten az Uzsokiba.
Én is 15-re vagyok kiírva, és pont megnyugodnék, ha 13-án nem küldenének haza a kórházból ctg után, mert 120 km-re lakom tőle!
Akár mennyire is rossz lesz, mert lassan 23 hónapos Nagylányomat kell itthon hagynom, de inkább a kórházba induljon be a szülés, mint az hogy itthonról keljen még felvezetni a Páromnak, úgy, hogy ott ülök mellette.
Üdv egy 22 hónapos kislány anyukája aki 39 hetes kisfiú kismamája is.
igen apás lesz :-)
alig várom már én is!!!
remélem magától elindul !
Szigetváron szülök.
Azért 120km nem semmi! Gondolom ott volt jó orvos.
kívánom, hogy szerdán bújjon ki a csöppség!!!
További szép napot és várakozást!!
Kedves kérdező, majd írd meg a fejleményeket!
Az egyik válaszoló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!