Szülés után? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Figyelt kérdés
Barátnőm szült pár napja és mesélte, hogy a kórházban a szülés utáni 2. napon "engedték meg, hogy bugyit viseljen. Nekem ez fura, mert bár közvetlenül a szülés után úgy 2 óráig nekem is valami lepedő szerüséget tettek a lábam közé, de utána betétett kaptam amit a saját fehérnemüvel kellett viselni.
A másik, hogy a több ágyas szobába az orvosok vizitnél a szobába "vizsgálták" az édesanyákat, butyit le és mutassák.. számomra kicsit fura, mert nálam, bár egy két ágyasba egyedül voltam mégis a vizsgálóba kellett mennem.
Kiváncsi lennék valójában melyik eset fordul elő többször?
2016. máj. 27. 22:24
21/21 anonim válasza:
2014.pécsi szülészet: miután áttoltak a szobába kaptam friss teát, hogy igyak, a nővér elkísért pisilni, míg ültem a wc-n, beletette a betétet a bugyimba és segített felhúzni, majd vissza is kísért. Lázat, vérnyomást a szobában mérték, de vizsgálatot a vizsgálóban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!