Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után? (Kérdésed túl...

Szülés után? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés

Barátnőm szült pár napja és mesélte, hogy a kórházban a szülés utáni 2. napon "engedték meg, hogy bugyit viseljen. Nekem ez fura, mert bár közvetlenül a szülés után úgy 2 óráig nekem is valami lepedő szerüséget tettek a lábam közé, de utána betétett kaptam amit a saját fehérnemüvel kellett viselni.

A másik, hogy a több ágyas szobába az orvosok vizitnél a szobába "vizsgálták" az édesanyákat, butyit le és mutassák.. számomra kicsit fura, mert nálam, bár egy két ágyasba egyedül voltam mégis a vizsgálóba kellett mennem.

Kiváncsi lennék valójában melyik eset fordul elő többször?

2016. máj. 27. 22:24
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Utolsó, köszi,most fogok ott szülni! :D
2016. máj. 28. 07:30
 12/21 anonim ***** válasza:

Nyíregyháza:

A szülés követően kb. 2 óra múlva vehettem fel bugyit betéttel.

Minden nap megnézte a vizites orvos a betétemet, de nem vizsgált.

2016. máj. 28. 11:00
 13/21 anonim ***** válasza:
Nincs mit.Úgy látszik keleten ez megy lásd Ny.háza.Jól kell felfogni a szitut.
2016. máj. 28. 11:59
 14/21 anonim ***** válasza:

A barátnőd kamuzik, és pont.

Vannak ilyen emberek, akik - hogy a másik sajnálja, tisztelje... őket - minden marhaságot összehordanak. Nevetséges!

2016. máj. 28. 12:14
 15/21 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, nem olyan fajta. Neki meg az volt hihetettlen amit én meséltem, bár szerintem az teljesen normális, semmi különös nincs benne.
2016. máj. 28. 12:17
 16/21 anonim ***** válasza:

aki azt írta, hogy őt vizsgálták szülés után bugyi nélkül:

nem véreztetek össze mindent? aztán mentetek zuhanyozni, kértetek tiszta ágyneműt, stb? vagy hogy kell elképzelni ezt a "bugyi nélkül, lábakat szét" dolgot?

(most fogok szülni, elsővel a Szt Imrében nem néztek meg alulról)

2016. máj. 28. 13:14
 17/21 anonim ***** válasza:
Én a debreceni kórházban szültem , és igen mindent összekentem lepedőt takarót saját ruhámat mindent.A matracon van neylon védő huzat így azt nem.Csak reggel vizit előtt kaptunk tiszta ágyneműt.Aki meg nem hiszi az nem baj.Miért sajnáltatnám magam emiatt ? Ott ez a természetes a megszokott , alkalmazkodni kell azt a párnapot és kész.Rengetegen szültek már ott és fognak is.
2016. máj. 28. 20:44
 18/21 anonim ***** válasza:
Utolsó: Kenézy vagy Klinika? Nem mindegy!
2016. máj. 28. 23:24
 19/21 anonim ***** válasza:

Anyám 15 éve szülte az öcsémet, akkor nem lehetett bugyit hordani, hogy "szellőzzön", illetve hogy ha mennek vizitelni az orvosok, ne akkor kelljen öltözködni. Combbal kellett odaszorítani a betétet.

Én is így készültem, épp csak 1-2 bugyit vittem, hogy majd abban jövök haza. Erre Pár órával a szülés után mondta a nővér, hogy vegyem föl a saját bugyimat és a betétemet...

Én 2 ágyasban voltam, egyszer vizsgáltak meg, addig a másik anyuka nem nézett oda.

2016. máj. 28. 23:53
 20/21 anonim ***** válasza:
Szerintem aki felnőttként nem utasítja vissza, ami neki kellemetlen az magára vethet. Természetesen az az általános, hogy azt veszel fel, amit akarsz és nem nézegetnek, ha nem akarod. (Bp. Szt Imre így volt.) Emellett persze számos dolgot visszautasítottam: nem feködtem be, mikor javasolták, nem hagytam a babám a csecsemősöknél egy percre se, nem kértem beöntést, egy korábbi vetéléskor visszautasítottam a felajánlott küretet. Mindegyik jó döntésnek bizonyult, a "beteg" dönthet rengeteg mindenben.
2016. máj. 29. 15:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!