Szülés után? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Barátnőm szült pár napja és mesélte, hogy a kórházban a szülés utáni 2. napon "engedték meg, hogy bugyit viseljen. Nekem ez fura, mert bár közvetlenül a szülés után úgy 2 óráig nekem is valami lepedő szerüséget tettek a lábam közé, de utána betétett kaptam amit a saját fehérnemüvel kellett viselni.
A másik, hogy a több ágyas szobába az orvosok vizitnél a szobába "vizsgálták" az édesanyákat, butyit le és mutassák.. számomra kicsit fura, mert nálam, bár egy két ágyasba egyedül voltam mégis a vizsgálóba kellett mennem.
Kiváncsi lennék valójában melyik eset fordul elő többször?
Nyíregyháza:
A szülés követően kb. 2 óra múlva vehettem fel bugyit betéttel.
Minden nap megnézte a vizites orvos a betétemet, de nem vizsgált.
A barátnőd kamuzik, és pont.
Vannak ilyen emberek, akik - hogy a másik sajnálja, tisztelje... őket - minden marhaságot összehordanak. Nevetséges!
aki azt írta, hogy őt vizsgálták szülés után bugyi nélkül:
nem véreztetek össze mindent? aztán mentetek zuhanyozni, kértetek tiszta ágyneműt, stb? vagy hogy kell elképzelni ezt a "bugyi nélkül, lábakat szét" dolgot?
(most fogok szülni, elsővel a Szt Imrében nem néztek meg alulról)
Anyám 15 éve szülte az öcsémet, akkor nem lehetett bugyit hordani, hogy "szellőzzön", illetve hogy ha mennek vizitelni az orvosok, ne akkor kelljen öltözködni. Combbal kellett odaszorítani a betétet.
Én is így készültem, épp csak 1-2 bugyit vittem, hogy majd abban jövök haza. Erre Pár órával a szülés után mondta a nővér, hogy vegyem föl a saját bugyimat és a betétemet...
Én 2 ágyasban voltam, egyszer vizsgáltak meg, addig a másik anyuka nem nézett oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!