Miért nem lehet inni szülés közben? Tapasztakatok?
Figyelt kérdés
Az evés nem is zavar,hogy azt nem lehet..De inni? Biztosan kiszárad az ember,főleg aki nagyon sokáig vajúdik.
Ha van olyan kórház ahol mégis engedtek inni titeket megírhatnátok :) Előre is köszi.
2016. máj. 24. 15:32
21/27 anonim válasza:
Gyöngyösön mindkétszer a szülésznők mondtàk hogy vigyek be vizet
22/27 anonim válasza:
Én ettem és ittam is vajúdás közben. Sajnos kórházfüggő hogy mit engednek :/ Szerintem előre kérdezz rá. Ha nem engednének inni, az annak is lehet a jele, hogy nagyon primitív, brutális beidegződéseik vannak, és jobban jársz ha kórházat váltasz
23/27 anonim válasza:
Jánosban végig ittam a vajúdás alatt.
24/27 anonim válasza:
#1 vagyok, nálunk nem lehet inni. Legalábbis 5 éve nem lehetett.
Én kaptam infúzióban a folyadékpótlást, aztán még mielőtt az ivás hiányozni kezdett volna, már toltak is a műtőbe, és altattak.
Szóval nem bánom, hogy nem lehetett inni.
25/27 anonim válasza:
Margit kórház Budapest. Lehet inni és szőlőcukrot szopogatni, enni ugyan nem!
De sztem kiszáradni nem szárad ki az ember mert infúzióra van kötve!
26/27 anonim válasza:
Nekem nem engedték sajnos,iszonyú volt azt hittem szomjan halok! Utána 4 liter vizet betoltam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!