Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Miért nem lehet inni szülés...

Miért nem lehet inni szülés közben? Tapasztakatok?

Figyelt kérdés

Az evés nem is zavar,hogy azt nem lehet..De inni? Biztosan kiszárad az ember,főleg aki nagyon sokáig vajúdik.

Ha van olyan kórház ahol mégis engedtek inni titeket megírhatnátok :) Előre is köszi.

2016. máj. 24. 15:32
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
70%
A mi szülészetünk sem a legmodernebb és a szüléslevezetés sem a háborítatlan szüléshez húz, de inni még nálunk is engednek. Hol fogsz szülni?
2016. máj. 24. 16:24
 12/27 anonim ***** válasza:
88%
Nálunk is lehet, ajánlott is, hogy utána tudj pisilni, mert egyébként katétert tesznek fel.
2016. máj. 24. 16:33
 13/27 anonim ***** válasza:
81%
Bajcsyban szültem, folyamatosan ittam, folyamatosan ki volt száradva a szám a légvételtől, mert náthás is voltam.
2016. máj. 24. 16:35
 14/27 anonim ***** válasza:
77%
Tatabányán szültem, nem lehetett inni. Amikor száraz volt a szám, öblös érni lehetett. Összesen 12 órát töltöttem a szülőszobán, kb. a 8-9. óra körül már infúziót kaptam.
2016. máj. 24. 16:48
 15/27 anonim ***** válasza:
71%
Nálunk is lehetett inni,igaz én nem tudtam,mert hányingerem volt
2016. máj. 24. 17:04
 16/27 anonim ***** válasza:
46%
Kisvárdán szültem már 2-t,rögtön kötöttek infúziót ahogy szülőszobára kerültem de vizet ihattam.
2016. máj. 24. 17:11
 17/27 anonim ***** válasza:
75%
Szt Imrében szültem Bp-en, mindkét szülésem alatt rengeteget ittam, szülésznő is mondogatta, hogy igyak-igyak. Enni is mondták, hogy egyek csokit, szőlőcukrot (ezt az orvos is mondta), de azt nem bírtam, csak miután megszülettek.
2016. máj. 24. 17:15
 18/27 anonim ***** válasza:
31%
Ehettem, ihattam volna, de eszembe sem jutott, halványan rémlik, hogy itattak, egyszer katétert is fel kellett tenni egy pisi idejére, mert a hólyagodnak üresnek kell lennie, mikor kijön a gyerek.
2016. máj. 24. 17:18
 19/27 anonim ***** válasza:
10%

Óvatosságból. Az altatás lehetősége fennáll és ha nem üres a gyomor, akkor az intubálástól és az altatószertől hányás előfordulhat. Sürgősségi császárnál meg ugye nem vicces, ha közben még az anya légútját is tisztítani kell, mielőtt kiszedhetnék a babát.

De ez általában minden altatásos műtétre igaz.

2016. máj. 24. 18:04
 20/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ! Azért tettem fel a kérdést mert sok helyen azt láttam meg hallottam hogy nem engedték inni a vajúdó anyukát csak gézlapot tettek a szájára amit vízbe mártottak! De ezek szerint sok kórházban lehet inni :)
2016. máj. 24. 19:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!