Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hivjak orvost? Bővebben lent.

Bogica0616 kérdése:

Hivjak orvost? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Nem vagyok valami jól, szédülök, és kimerültnek érzem magam. Ráadásnak folyton vekemenyedik a hasam főleg ha mozgok. Egész hasam bekemenyedik a hátamra is kiterjed egy olyan érzés mintha valami körbe fogna es szorítana. A fejem sajnos görcsösen fáj. Kicsit aggódom A betöltött 38. hét közepe felé járók. Nem tudom mit tegyek. Mert mostmar be is pánikoltam a tünetektől...
2016. máj. 23. 22:10
1 2
 1/14 Bella169 ***** válasza:
87%
Hívd fel a orvosod vagy a szülésznőd, ha egyik sincs akkor a kórház szülészetét ahova tartozol és ezt mondd el, ők fognak tudni segíteni.
2016. máj. 23. 22:16
 2/14 A kérdező kommentje:
Igazából csak azert vacilálok, mert a szülészeti látogatáson azt mondtak, hogy este ne menjunk be ha azt gondoljuk, hogy beindult a szülés csak reggel, mert szerintük első babások sokaig vajudnak. Valamint regen érzékeny voltam a frontokra, ha jól tudom holnap lehűlés lesz.
2016. máj. 23. 22:21
 3/14 anonim ***** válasza:
81%

Akkor menj ha rendszeres 5 perces fàjàsaid vannak. Vagy ha magas a vérnyomàsod.

Abból amit ìrsz nekem az jön le,hogy a közérzeted rossz plusz fejfàjàs,ami nyilvàn kihat a pocira is. De ezt nyilvàn te érzed. A tàvokoskodàssal nem vagy beljebb,hìvd fel a szülészetet,ők többet tudnak segìteni.

2016. máj. 23. 22:32
 4/14 Bella169 ***** válasza:
64%

Ez hülyeség, hogy első babások sokáig vajúdnak

igen van aki első babával sokat vajúdik és van aki az 5.el is. És van aki az elsőt is pikk pakk megszüli.

Én este fél7 -7 között mentem be a szülészetre. 2 ujjnyira voltam nyitva. 8kor burkot repesztettek és 2 órával később a karomba volt a babám, aki baba volt.

2016. máj. 23. 22:38
 5/14 anonim ***** válasza:
84%

Ha van fogadott szülésznőd vagy orvosod, akkor hívd fel őket, ha nincs, akkor pedig a szülészettel beszélj.

Amit érzel, bármi lehet, beszélj szakemberrel.

Azért mondták azt, hogy éjszaka ne menj be, hogy ne "zavard" őket éjjel. A baba és a te egészséged viszont lényegesen fontosabb, mint az, hogy ők ügyeletben tudjanak aludni - tehát ne hezitálj.

Nincs valaki melletted, aki tudna helyetted intézkedni, dönteni?

2016. máj. 23. 22:39
 6/14 anonim ***** válasza:
85%
Mennyi a vérnyomásod?
2016. máj. 23. 22:52
 7/14 anonim ***** válasza:

Igen Hivj

Jobb felni mint megijedni

Nem ha gázok jól sem normálisnak amit írsz

😞😞

2016. máj. 23. 22:55
 8/14 A kérdező kommentje:
Nincs fogadott orvosom. Azt mondták varjak, fürödjek. Ithon van a párom is, Ő mar menne, hogy megfoghassa a picit.
2016. máj. 23. 23:12
 9/14 anonim ***** válasza:
Hallgass a párodra, menjetek be.
2016. máj. 23. 23:27
 10/14 anonim ***** válasza:
Na, bementetek végül?
2016. máj. 24. 00:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!