Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » 6 éves fiam görcsöl, és...

6 éves fiam görcsöl, és hasmenése van, mit tegyek? Orvost hívjak?

Figyelt kérdés

6 éves fiamnak hasmenése van 20 percenként,és görcsöl a hasa.Láza nincs csak hőemelkedése,de látom nagyon fáj neki.Adtam neki cataflám cseppet,és normafrort,teát.

Mit tegyek??Menjek vele dokihoz,vagy várjak.Épp elaludt.

2013. nov. 29. 22:38
 1/6 anonim ***** válasza:

Ha epp elaludt akkor vard meg meg felkel es ha ugyanolyan rosszul van menjetek orvoshoz.

De en szerintem mar reg elvittem volna es nem ide jovok idegenek tanacsaert.

2013. nov. 29. 22:44
 2/6 A kérdező kommentje:

Akkor írtam amikor elaludt.Kb 2 órája kezdődött.

Tudod mikor a füle be volt gyuladva mentem,és elhajtottak miért ilyenkor megyek.De azért köszönöm Szépen a Válaszodat.

2013. nov. 29. 22:48
 3/6 anonim ***** válasza:

Ne hagyd magadat elhajtani azert vannak ott!!! Legyel hatarozott es ha bunkoskodnaj ne hagyd egyaltalan magadat.

Amugy hogy van mar? Elmult neki?

2013. nov. 30. 06:57
 4/6 anonim ***** válasza:
46%
Hogy van a fiad? Ha még mindig megy a hasa én bevinném az ügyeletre, nehogy kiszáradjon.
2013. nov. 30. 08:24
 5/6 A kérdező kommentje:
Éjszaka nagyon jól aludt.Ma reggel volt 1x wc.Iszik rendesen.Köszönöm.
2013. nov. 30. 10:19
 6/6 A kérdező kommentje:
Ma már jól van a fiam,eszik is.Nem volt hasimarsa sem. :)
2013. dec. 1. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!